gta4 san andreas

Vse o igrah, na katere že komaj čakate in jih še kar lep čas ne bo...
Locked
PecHo
vseznalec

Post by PecHo » 02 May 2005 14:41

torej 1.6.2005 izide na emuli :lol:

Frodo
igralec polkovnik
Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije

Post by Frodo » 02 May 2005 16:21

ja, samo bo ti dol povleklo v enem mesecu!

PecHo
vseznalec

Post by PecHo » 02 May 2005 16:30

nebi reku :)
vsekakor bo prej na mojem pcju in tudi na 90% od vasih kot v trgovini
do sedaj vsako popularno igro ki sem imel (gta3 gtavc, nfsu, nfsu2 ...) sem imel na pcju ene 2 dni pred uradnim izidom in vem da nisem edini le da jz to ne prikrivam ker mi noben zakon nic ne more :)

m@x payne
vsem poznan

Post by m@x payne » 02 May 2005 19:35

kaj pa zaščite :fu: star force 3.3 :fu:
I'm back!

PecHo
vseznalec

Post by PecHo » 02 May 2005 19:39

to bo ze kasna nova verzija starfuckerja uredila :)
kai gta:sa bo bla zascitena z starforce? meni se mi zdi da nebo

m@x payne
vsem poznan

Post by m@x payne » 02 May 2005 21:12

upam da ne
I'm back!

ivers
vreden igralca

Post by ivers » 02 May 2005 21:20

ma sam da jo z interneta snamem pred izidom pa sem srečen
dost pa bo res za snet Vice City na enem bogem cd-ju in pol ta pa na 8Gb ali na enem dvoslojnem DVD-ju ali na dvanajstih CD-jih!!

PecHo
vseznalec

Post by PecHo » 02 May 2005 22:48

hehe 8gb pomeni vecja mapa, vec vozil, vec misij, boljsi modeli texture itd... skratka dosti dosti obseznejso igro :) i like dat

ivers
vreden igralca

Post by ivers » 03 May 2005 10:36

sam grafika se naj ne bi veliko spremenila od VC tko da mi ne bo stekalo
pr tej igri so se posvetili igralnosti in boljsim avtom hisam pac da zgledalo vse bolj kot v realnem svetu.
no ceprav je to bolj piratsko vprasanje ce bo kdo kje zasledil da se igro lahko sname naj objavi bomo se drugi hitro snemali :twisted: :twisted: :lol: :twisted: :twisted:

Nekej vezij sem nasel na kazaa ena je imela 8gb pisalo pa je full version a mislite da bi bla lahko ta prava

PecHo
vseznalec

Post by PecHo » 03 May 2005 13:24

ni bla prava :>
osebno ne uporabljam kazaa, uporabljam najvec emule in tam trenutno so samo fake gta:sa :> tko da ni se nic :)
sploh pa ko pride na net bodi siguren da bo tudi torrent file objavljen :>
verjetno jz bom kupil original igro ce bo res dobra, in ce nebo cena veliko cez 10k, samo kaj ki pride prej na net kot v trgovine :>

KingpiN
igralec jr.

Post by KingpiN » 03 May 2005 15:29

Sicer imam na compu z aPS2, sm ko greš na njihov forum se ti odperjo navodila od foruma(od emulatorja) na vrhu p apiše GTA:SA does not work :twisted:

Frodo
igralec polkovnik
Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije

Post by Frodo » 03 May 2005 19:23

ivers wrote:sam grafika se naj ne bi veliko spremenila od VC tko da mi ne bo stekalo
pr tej igri so se posvetili igralnosti in boljsim avtom hisam pac da zgledalo vse bolj kot v realnem svetu.
no ceprav je to bolj piratsko vprasanje ce bo kdo kje zasledil da se igro lahko sname naj objavi bomo se drugi hitro snemali :twisted: :twisted: :lol: :twisted: :twisted:

Nekej vezij sem nasel na kazaa ena je imela 8gb pisalo pa je full version a mislite da bi bla lahko ta prava
1. Sigurno ni bla prava

2. ne vleči s kazze.

Pecho jaz bom tud vrjetno kupo GTA: SA ker je dobra igra in če bo na dvd-ju pa na žalost nimam dvd pekača! samo malo še pa jo bomo špilali! no fajn da pred počitnicami. drugače bi cele dneve špilo gta pa bi ocene padale ko slap savica :lol: :lol:

ivers
vreden igralca

Post by ivers » 03 May 2005 19:26

men se je pa ne splaca kupit al jo bom z interneta snel al pa presnel

PecHo
vseznalec

Post by PecHo » 03 May 2005 20:05

vsekakor se splaca met original kaksne dobre igre :>
ce pomislim da jo bom najverjetneje vsaj 1 leto igral in nato se eno leto preigral bi rekel da se splaca dat 10k za tolko dosti casa zabave :>
cepraw bom prej piratsko sprobal da vidim ce bo vredna denarja,
hvalabogu da se da z neta pobrat ki cene bi kupil tudi ze nfsu in nfsu2 ker po opisih so se mi cedila sline ko pa sem zagnal igro sem komaj cakal da quitam in lepo deletam :)
tko da podpiram take reci, se bol pa podpiram postenost da ce je komu igra zares dobra da jo kupi... ce lahko :>

ivers
vreden igralca

Post by ivers » 03 May 2005 21:53

no jst pa ne zapravlam dnar za take stvari mam bolj za kaksne ojacevalce pa to kar rabim k igro si pa od originala presnamem pa se mi tut zdi brezveze dajat dnar za to

PecHo
vseznalec

Post by PecHo » 03 May 2005 22:14

ucasih se probaj postavit v kozo programerjev ki se tolko let trudijo delat to igro :> niso lih navduseni nad p2p
ce bo slo tako naprej se jim nebo vec sploh splacalo delat dobrih iger in ce bi vsi samo z neta pobirali stvari bi ze zdawnaj nehali delat igric ki nebi blo dobickonosno :>
po drugi strani... 10k za eno igro ni malo... 40k za operacijski sistem je zelo dosti... pol miljona za razne programe je prevec...
tko da vsak pri sebi razmisli ce bi kaj kupu ali ne :> vem samo da izdelke od microsofta nebom nikoli kupu... bill gates ima se tako prevec denarja, nerabi mojega :)

ivers
vreden igralca

Post by ivers » 04 May 2005 10:31

ja sam ce ne bi blo tok zafukan zivet pa bi blo vec dnarja bi jo vsi kupili in in bi bli veseli

no pa nazaj na temo
po moje se bio igra se dle spilala kot VC ker je dost več moznoti za igranje izven misij

BluStreak
vreden igralca

Post by BluStreak » 04 May 2005 18:46

Men se zdi, da bi se z neko registracijo preko neta (ki je enkratna :!: ) dalo zelo reducirat piratstvo.. Problem teh firm, ki igre izdelujejo je, da se jim trenutno še ne splača dajat denarja za antipiracy politiko oz. nekomu, ki bo pogruntal neko zadevo, ker imajo še dovolj dobička. Imajo ga toliko, da nas vsakič znova razveseljujejo z novimi izdelki.
Uglavnem, dalo bi se, pa se noče.

PecHo
vseznalec

Post by PecHo » 06 May 2005 22:11

Some newz from http://www.gtanetwork.it/

"Altre succulenti informazioni riguardanti San Andreas versione PC, con relase previsto per il 10 giugno.
Infatti, su Gamesradar.msn.co.uk, è possibile visionare uno speciale redatto in inglese dal quale emergono nuove ed interessanti info che prima erano a noi sconosciute!

- Le fotografie effettuate con la macchina fotografica all'interno del gioco potranno essere esportate in un file .jpg
- Le statistiche di gioco potranno essere salvate all'interno di un file .html: questa nuova caratteristica permettera una miglior condivisione dei vostri dati sulla rete.
- Rockstar informa che il modding del gioco sarà eseguibile in un modo impressionante, ancora meglio che per i capitoli precedenti come Vice City e GTA III."

Povzetek za tiste ki ne razumejo italjansko:
- fotografije ki bojo slikane v igri z fotoaparatom se bo dalo shranit v *.jpg format
- statistike igre se bo dalo shranit v *.html file
- modding igre po se preprostejsi hot v prejsnjih verzijah **i love dat**

m@x payne
vsem poznan

Post by m@x payne » 07 May 2005 08:50

huuuuuudoo
I'm back!

Locked