na obzdju nekje je en main gate man al neki tacga pa ti on reče da ne bo odprl vrate pol pa ga razbiješ pa mu kjuč vzameš pa odpreš ene vrate pol pa je en swick notr pa ga aktiviraš pa je en filmčk kuko orki noter pridejo pa vse pokoljejo pol pa še ti jih v castlu neki kolješ pol pa te paladin Parcival neki obtoži da si ti bil če si paladin se pusti da te malo vdari pol bojo pa vsi paladini šli na njega isto če se fire magician se mi zdi ql ne!
Itak da jih lahko če sem jih jaz!
Sam sem samo enkrat ker nočem paladinom zasrat lol!
Pa ne da se mi v valey of mines hodit pa zato Jorgena vzamem pol pa ko odpreš tam vrate pa orki vdrejo pa greš nazaj v Khorinis tam ko se Lord Hagen pripravlja pa mu poveš to pa reče zdaj ko so vrate odprte potrebujemo še več opreme lol!!!!
Ja sj!tm gres kjer spis (nasproti tam kjer se teleportiras)gres navrh pl pa tisti volan zasučeš pa se odpere!
Pa ej a ste opazli da pr dvojki ni lojtr pr enki so pa ble.ne vem zakaj!aja pa se neki.V veli of majnsu je pr dvojki zapor tm u eni sobi pr enki je pa tam kjer spis (nasproti tiste hise, kjer se pr dvojki teleportiras) sam da ne gres po stopnicah gor ampak dol!
I bless you in the name of Innos! May the lord's fire burn in your heart and give you the strenght to act acording to his justice!