Ja ful lohk uničš z nemu! Ful vzame! Sam če te Empress tm unič pa da si mau pred temu shranjen ga kr nimaš več!
Misnla sm pa tiste zidove k jih premikaš gor pa dol! Tak prehod je! Tm sm jest dolg iskala rešitev!
Pa tm je tut dost težko k vidš pogovor med Empress pa še eno! Poj nism mogla najdt izhoda!
K sm začela špilat Warior within mi najprej sploh ni bla tok ušeč, use se mi je zdel preveč temačn! Sam mi je poj kmal ratala najbolša an! Če prou sm misnla da bo ful slabša od Sands of time, k se zgodi da se kšna igrca poj res pokvar!
Ej ne spomnem se pr kok % je to k je že tut ful dolg cajta odkar sm jo okol obrnila! Tko da pojma nimam an!
Pr warior within pa sploh nism mela problemov, edin s kšno Dahako sm se mal matrala, pa z uno nevidno "pošastjo". Sm se kr en cajt matrala da sm jo buila!
js sm pa mel na zacetku k sm unga k se vec pticov v enga spremeni pa sm ga 2krat ubil da sm do vrha prsu k si pol vrata odpru pa sm dvakrat k sm se boril z njim dol padu
Ja jest sm mela tut s temu ptičm probleme! Ful dostkrat ga morš zadet pa sploh ga ni tko lahko ubit k maš še slab meč! Poj k maš bolšga je pa čist izy!
Ja na začetku je full težko ubit tega ptiča! Najlaži je blo k sm se od stene odrivou!
Tista ta nevidna pošast z rdečm očmi je bla tut full težka pa Empress! Sam boss na koncu Sands of Time je biu pa čist lahk!
Ja to je pa res ja! Edin un father je biu mau težji drgač pa nč tazga! Aja še to sm se spomnla! Un velikan al kva je že mi je dost ušeč u Warior within! K ga morš u glavo tolčt!