[zastonj MMORPG] Kal Online
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
[zastonj MMORPG] Kal Online
Kal Online je brezplačna MMORPG igra. Izbirate lahko med čarovnikom, lokostrelcem ali bojevnikom. Vsak ima svoje slabosti. V igri pobijate pošastke, trgujete z igralci po svetu, celo lovite lahko ribe. Igra se nikoli ne konča (razen če vam odklopijo internet). Začnete z levelom 1 in kmalu napredujete. Ko dosežete določen level dobite kakšno posebno moč ali kaj podobnega. Lokostrelec lahko uporabi le orožje in oklepe, ki so namenjena zanj. Torej če najdete nož ali čarobno palčko jo lahko samo prodate. Ko ubijete pošast dobite nekaj denarja, včasih pa dobite orožje ali druge predmete. Tako sem jaz z lokostrelcem dobil 5 orožij, ki jih ne morem uporabljati. V igri je ogromno slovencev.
Igra mogoče ne bo vsem všeč, saj v večini pobijate pošasti in iščete predmete. Delate pa tudi naloge.
Download: http://www.kalonline.com
Preden lahko igrate se morate registrirati na zgornem linku. Ko bo igro downloadalo in jo boste zagnali pa se vam bo updatala.
Igra mogoče ne bo vsem všeč, saj v večini pobijate pošasti in iščete predmete. Delate pa tudi naloge.
Download: http://www.kalonline.com
Preden lahko igrate se morate registrirati na zgornem linku. Ko bo igro downloadalo in jo boste zagnali pa se vam bo updatala.
-
- starejša faca
-
- starejša faca
- Frodo
- igralec polkovnik
ja vem. jaz sem 6. level archerja. gre vse skupaj bol počasi samo vseeno.
če ne znate igrat igre imate na strani www.kalonline.com napisano vsega ogromno drugače pa men vprašajte.
ste že kdaj zasledili ko se nekaj hekali ali pa kaj da bi njihov lik šel hitreje? jaz sem vido enega ko je letel pa enega ko je bil v zemljo zarit pa se mu je samo glava vidla

če ne znate igrat igre imate na strani www.kalonline.com napisano vsega ogromno drugače pa men vprašajte.
ste že kdaj zasledili ko se nekaj hekali ali pa kaj da bi njihov lik šel hitreje? jaz sem vido enega ko je letel pa enega ko je bil v zemljo zarit pa se mu je samo glava vidla

-
- starejša faca
Frodo wrote:ja vem. jaz sem 6. level archerja. gre vse skupaj bol počasi samo vseeno.
ste že kdaj zasledili ko se nekaj hekali ali pa kaj da bi njihov lik šel hitreje? jaz sem vido enega ko je letel pa enega ko je bil v zemljo zarit pa se mu je samo glava vidla![]()
js sm isto 6 level pa lokostrelc

>For the Horde
-
- starejša faca
- Frodo
- igralec polkovnik
o archerju

1. Wondering Archer: Speed and long-distance attack distinguishes this job.
2. Apprentice Archer: Has a powerful long-distance attack but still needs a friend's protection.
3. Imperial Commander: Has the ability to increase the attacking power of allies and cure them.
4. Expert Archer: Has a more powerful long-distance attack but still needs a friend's protection.
5. Imperial General: Has the ability to attack multiple targets in an area.
6. God of Bow: Has the ability to kill an enemy with a single arrow.
The most important attributes for archers are Agility, Strength and Health. Having a high agility will increase the your dodge rate, as well as increase the amount of damage you do with each shot. A high strength will increase your accuracy, damage, and amount of hit points added every time you level up. High Health will increase your overall hit points, as well as your non-magical resistance. The name of the game is to do damage quickly without getting hit, and being able to survive when you take a few blows.
jaz bom god of bow

evo to je item ki sem ga vzel pošasti

Suggested price when selling this item: 3200~3,700 geon
This can be made be combining 1 Bamboo Keg and 4 Demon Bloods at the Chemist of Speed up Medicine and then Made into Speed Up Medicine for 500 geon.
samo moj bratranec mi je ponudo 4000

1. Wondering Archer: Speed and long-distance attack distinguishes this job.
2. Apprentice Archer: Has a powerful long-distance attack but still needs a friend's protection.
3. Imperial Commander: Has the ability to increase the attacking power of allies and cure them.
4. Expert Archer: Has a more powerful long-distance attack but still needs a friend's protection.
5. Imperial General: Has the ability to attack multiple targets in an area.
6. God of Bow: Has the ability to kill an enemy with a single arrow.
The most important attributes for archers are Agility, Strength and Health. Having a high agility will increase the your dodge rate, as well as increase the amount of damage you do with each shot. A high strength will increase your accuracy, damage, and amount of hit points added every time you level up. High Health will increase your overall hit points, as well as your non-magical resistance. The name of the game is to do damage quickly without getting hit, and being able to survive when you take a few blows.
jaz bom god of bow

evo to je item ki sem ga vzel pošasti
Suggested price when selling this item: 3200~3,700 geon
This can be made be combining 1 Bamboo Keg and 4 Demon Bloods at the Chemist of Speed up Medicine and then Made into Speed Up Medicine for 500 geon.
samo moj bratranec mi je ponudo 4000
-
- starejša faca
-
- starejša faca
-
- starejša faca
-
- starejša faca