Pomojm je ta tema pravšnja za to sobo, čeprou naj bi se govoril o računalniških.
Mene pa zanima kdo sploh še igre namizne, družabne, karte itd.
Igre kot so: Monopoly, človek ne jezi se, ter vse te igre na plošči.
Igre na karte: Magic, Dungens&Dragons...itd...
A so res računalniške igre prevladale, tko da so te za-oči-prijazne izginle?
Dejansko kdo še igra kj to?
Igre za omizje
hehe naj bo, sej konec koncev je izba ''splosna diskusija o igrah'', torej ni nujno da le o rac. igrah 
drugace pa osebno zlo mal gemblam te igre. u bistvu sploh nc vec ne igram, ne namiznih in ne racunalniskih iger... kadar pa se ze zgodi, je pa to po navadi kaksen poker, tarok,... najveckrat na kksnih izletih itd. vcasih smo precej igral magic, pa je zatonilo v pozabo... tudi sah ni bil svoh, ampak ga tud ze dovg nism igrov, prav tako clovek ne jezi se...
ne vem, nimam casa. prevec sem na netu, da bi lah se kej igrov zravn
ker pol so pa tu se obveznosti,...

drugace pa osebno zlo mal gemblam te igre. u bistvu sploh nc vec ne igram, ne namiznih in ne racunalniskih iger... kadar pa se ze zgodi, je pa to po navadi kaksen poker, tarok,... najveckrat na kksnih izletih itd. vcasih smo precej igral magic, pa je zatonilo v pozabo... tudi sah ni bil svoh, ampak ga tud ze dovg nism igrov, prav tako clovek ne jezi se...
ne vem, nimam casa. prevec sem na netu, da bi lah se kej igrov zravn

Nobody is perfect. I am nobody. 

Pa tisti k ne igrate napište zakaj ne, kdaj ste nehal itd...
Tisti k pa še, pa kaj igrate, pa kolkrat...
Mogoče to zato, k je računalniška industrija tok razvita, da sploh ne dovoljuje tej gambling industriji dihat.Vzrok je lahko tud o pomanjkanju časa, k špile na kompu lah igra sam 1, namizne pa najmn 2..pa še to ni zabavn
Js sm učasih igrou, zdej pa že tko..ene 5 let nč.
Nekak je žalostn, čeprou več ne žvimo u kameni dobi, useen bi blo pa lepo, če bi se na cjt folk zbrou, da bi špilu namizne, names da 4 sedijo okol istga kompa.Prou zanima me kaj bi blo če bi EA spraula na trg kšno namizno igro, k bi tud nekak usebovala mau elektronike...Tega najbrž nau nikol, je pa lepo upat
Tisti k pa še, pa kaj igrate, pa kolkrat...
Mogoče to zato, k je računalniška industrija tok razvita, da sploh ne dovoljuje tej gambling industriji dihat.Vzrok je lahko tud o pomanjkanju časa, k špile na kompu lah igra sam 1, namizne pa najmn 2..pa še to ni zabavn

Js sm učasih igrou, zdej pa že tko..ene 5 let nč.
Nekak je žalostn, čeprou več ne žvimo u kameni dobi, useen bi blo pa lepo, če bi se na cjt folk zbrou, da bi špilu namizne, names da 4 sedijo okol istga kompa.Prou zanima me kaj bi blo če bi EA spraula na trg kšno namizno igro, k bi tud nekak usebovala mau elektronike...Tega najbrž nau nikol, je pa lepo upat

-
- vseznalec