Commandos 3 Destination Berlin
Commandos 3 Destination Berlin
Danes sem dobu ta špil in moram rečt da so prvi pbčutki izjemno pozitivni. Trenutno sem šele v drugi stopnji
Stalingrada ki jo pravkar končujem. videl sem že tud nekaj napak kot je recimo ta da mi je prva pomoč preprosto izginla. Igri bi za zdaj prisolil oceno okrog 88 ker je le malo preveč podobna 2ki. Vaša mnenja?

najbr¾ si kliknil na prvi link, kjer pi¹e "world". Izberi drugega ali tretjega, ¹e najbolje pa bo, èe demo potegne¹ dol iz Gamer's Hell (kak 1000Mbit mirror)
Prav to mene odvrača od igranja. Preigral sem tako enko kot dvojko. Ko pa sem videl, da ni bistvenih sprememb pa me kar malo odbija od igranja, ki se vleče, da kar res ni.
Last edited by Xenon on 28 Oct 2003 22:19, edited 1 time in total.
Pobil si vse? Tudi tiste pri letalu?
Jaz sem postavil zasedo pri hiši, švabi so skoz prihajali v ekipah po 5. Čez čas se je general spomnil in odhitel na letalo. Kaj je vzrok, ne vem. Najbrž jih moraš toliko pa toliko pobit... ali pa določen čas preživet, da se zmenita generala.
Jaz sem postavil zasedo pri hiši, švabi so skoz prihajali v ekipah po 5. Čez čas se je general spomnil in odhitel na letalo. Kaj je vzrok, ne vem. Najbrž jih moraš toliko pa toliko pobit... ali pa določen čas preživet, da se zmenita generala.
Demokracija je naša diktatura
- TommyVercetti
- vseznalec
Jest mam demo pa me je takoj vse minil. Ko pogledam čez vrata al pa okn, ma na kozlanje vleče, saj so tisti vojaki............
Bog jim pomagi no!!!!! In oglašane vojakov in komandosov mi gre na živce, saj je zmeri en in isti zvok
!!!!
Pa tut nasplošno je čista kopija dvojke in igralnost je tm k kač ni.

Pa tut nasplošno je čista kopija dvojke in igralnost je tm k kač ni.

Napačna telefonska številka ni nikoli zasedena!