Men je tut najbolša! Že obedve sm okol obrnila! Ampak še nikjer nism zasledila da pride vn tretji del! Upam da bo pršu in da bo to kmal!
Obadva dela mata ful dobre zgodbe!
Ker del vam je pa bolši?
Jest sploh ne vem! Pr ta prumu je full dobr začetk zgodbe pr ta drugmu je pa full dobr nadaljevnje!
Sam pr ta drugmu delu je več vrst mečev pa sekir pa usega! Tko da res ne vem!
Sands of time je bla igra leta 2003! To že velik pove!
Ja sj! Men je pr Warior within všeč to da se lohk boriš z dvema orožjema pa velik taktik za borbo je! Čeprou mi je to na začetku delal probleme! Pa tale Dahaka tut ni bla slaba ideja! Pa un nevidn zmaj je ful težak!
U sej res sej je še to!
Jest sm mu full rd tist k se po sten gor laufa poj se ga pa ubije na več načinov lohk (no ja jest sm poznou 2) pa vrtenje na tleh po eni roki je tut full dobr!
Kokr sm že napisala sm jest pr obeh pršla do konca! Sam lohk bi bla mal dalša igrca! K jo ful hit okol obrneš! Upam da bo mu nasledn del mal več "levelov oz. sob"! Ful so mi bli všeč teli vodnjaki! Včash sm jih bla prrou vesela
Ja sam jest sm jo po cele dneve špilou!
Pr Sands of time je blo dobr k so ble vizije! Na žalost tega ni u Warrior within! Pa te njegove akrobacije so mi tut full všeč: npr. k teče po steni čez prepad, se vrže čez sovražnika pa mu odseka glavo...
Ammm........ka pa vem! Mogoč še kšno osebo k ti pomaga, kokr je bla racimo Fara (al kuko se napiše ), k je zgodba poj dost bl zanimiva! Pa upam da bo zgodba tut tko dobra kokr do zdej al pa še bolša! A je meu kdo probleme s premikanjem tistih zidov (na prehodu)?