Tomb Raider 7!!!
Tomb Raider 7!!!
Živjo!
Pred enmu tednm sm zvedu da pride vn Tomb Raider 7! A kej komaj čakate?! Kaj bi radi da bi blo drgač kukr pr prejšnh različicah Tomb Raiderjev?!
A mislte da bo zj bolš dodelan k so Coru vzel pravico do izdelovanja?!
Pred enmu tednm sm zvedu da pride vn Tomb Raider 7! A kej komaj čakate?! Kaj bi radi da bi blo drgač kukr pr prejšnh različicah Tomb Raiderjev?!
A mislte da bo zj bolš dodelan k so Coru vzel pravico do izdelovanja?!
- Devil.girl
- amater
Okay: Jah jz nočm da bi blo glih kej drugač kukr pr tastarih igrcah, ampak kukr je ta nova;
-Nč več Kurtisa Trenta
-preveč hroščov za moj okus
-nočem več ush teh modernih in neuporabnih pištol k se nč ne znajdem iz opisa
-hočm nazaj tastara orožja kot npr. lokostrel
-nočem več mest mest ampak grobnice-to ni ropar mest, pač pa grobnic
-Hočm več živalskih sovražnikou in ne več ush teh paznikou
-pretepanje mi je blo uredu tko, da to lahko ubdržijo
-"grab bar" - kaj za...??? To kr lepo stran, lol.
-nč več "upgradov" kr neki!
-hočm več plezanja skakanja, ne pa skoz samo teka in to skoz samo naravnost-Lara je bla tuk pučasna v zadni igri!
-Pogovarjanje z drugimi usebki mi je blo tut uredu, to nej kr ustane.
-denar: če zanga ne bo kej več funkcij, (kukr to da ga ubistvu samo s tal puberaš) drgač ga loh kr stran dajo, čeprou sj so tut pr Coreu najprej hotl več z njem narest-samo igra ni dokončana!
-bedna mi je bla tut una ikona za prjet, rokca, k se na mojmu compjutru sploh ni nkol prkazvala!
-hočm več vozil:kukr je biu Jeep v Tr 4 pa mtor, pa kanu, pa motorne sani, itd.
-nazaj obvezno hočm 9mm pištole z neomejenimi metki!
- In ne navsezadnje:hočem da se TR vrne k svojim koreninam, kar se pomoje tut bo!
Ne vem a sm kej puzabla?! No če sm bom pa še dodaala, lol
Drgač pa kumi čakam na novo igro k bo pomoje ful bolša k je bla tazadna k če ga je Core tut zasuštru se bojo zdej zihr bl potrudil.....čeprou ma zdej nova firma to čez me kr mau skrbi da naujo usga čis spremenil, k nenavsezadnje se je Core use zmislu..........ampak po drugi strani me pa nč ne skrbi k se bo itak Toby nazaj vrnu in so že rekl, da bo Tr 7 bl podobn Tr 1, in se bo use vrnil k svojim 'koreninam'!
Čak kdaj že pride Puzabla sm datum..........mislm da 30 junija 2005!
-Nč več Kurtisa Trenta
-preveč hroščov za moj okus
-nočem več ush teh modernih in neuporabnih pištol k se nč ne znajdem iz opisa
-hočm nazaj tastara orožja kot npr. lokostrel
-nočem več mest mest ampak grobnice-to ni ropar mest, pač pa grobnic

-Hočm več živalskih sovražnikou in ne več ush teh paznikou
-pretepanje mi je blo uredu tko, da to lahko ubdržijo
-"grab bar" - kaj za...??? To kr lepo stran, lol.

-nč več "upgradov" kr neki!
-hočm več plezanja skakanja, ne pa skoz samo teka in to skoz samo naravnost-Lara je bla tuk pučasna v zadni igri!
-Pogovarjanje z drugimi usebki mi je blo tut uredu, to nej kr ustane.
-denar: če zanga ne bo kej več funkcij, (kukr to da ga ubistvu samo s tal puberaš) drgač ga loh kr stran dajo, čeprou sj so tut pr Coreu najprej hotl več z njem narest-samo igra ni dokončana!
-bedna mi je bla tut una ikona za prjet, rokca, k se na mojmu compjutru sploh ni nkol prkazvala!
-hočm več vozil:kukr je biu Jeep v Tr 4 pa mtor, pa kanu, pa motorne sani, itd.
-nazaj obvezno hočm 9mm pištole z neomejenimi metki!
- In ne navsezadnje:hočem da se TR vrne k svojim koreninam, kar se pomoje tut bo!

Ne vem a sm kej puzabla?! No če sm bom pa še dodaala, lol
Drgač pa kumi čakam na novo igro k bo pomoje ful bolša k je bla tazadna k če ga je Core tut zasuštru se bojo zdej zihr bl potrudil.....čeprou ma zdej nova firma to čez me kr mau skrbi da naujo usga čis spremenil, k nenavsezadnje se je Core use zmislu..........ampak po drugi strani me pa nč ne skrbi k se bo itak Toby nazaj vrnu in so že rekl, da bo Tr 7 bl podobn Tr 1, in se bo use vrnil k svojim 'koreninam'!
Čak kdaj že pride Puzabla sm datum..........mislm da 30 junija 2005!
- Devil.girl
- amater
Well 'fank' you!
Čeprou ne vem če bo nahrbtnik še kdaj nazaj k ga je ps pujedu
oa še nouga je dubila.
Čeprou res ne vem zakaj so se ga zdej znebil, še pusebi k so nardil tak cirkus iz tega v Last revelation!
Sej pomoje je nebojo spreminjal vsaj tko drastično ne.
AJA!!!!!!!!! sej res veš kaj sm se spomnla glih učeri al kdaj sm brala, da Jill de jong ni več in da bo za TR 7 spet nou mudel!! NEEEEEEE!!!!!!!!!!!
Upam da bo vsaj lušna, na pa kr ena, ne vem zakaj jo bojo spet spreminjal sj je zdej čis uredu!!!

Čeprou ne vem če bo nahrbtnik še kdaj nazaj k ga je ps pujedu

Čeprou res ne vem zakaj so se ga zdej znebil, še pusebi k so nardil tak cirkus iz tega v Last revelation!
Sej pomoje je nebojo spreminjal vsaj tko drastično ne.
AJA!!!!!!!!! sej res veš kaj sm se spomnla glih učeri al kdaj sm brala, da Jill de jong ni več in da bo za TR 7 spet nou mudel!! NEEEEEEE!!!!!!!!!!!
Upam da bo vsaj lušna, na pa kr ena, ne vem zakaj jo bojo spet spreminjal sj je zdej čis uredu!!!

- Devil.girl
- amater
Ups ok kako odvečn post zbrišem lol?![ evo, porihtano
Kista ]
Jill de jong je model za Laro Croft v TR 6 in zdej bo v Tr 7 nou model, ne bo več Jill de jong in glih ona je bla tut nou mudel, zato a je Lara v AOD tuk drugačna.
V Tr 4 je blo skoz neki s tem nahrbtnikom čeprou sploh ne vem kje je fora, najprej tm kako ga je najdla pa to kar je čis brezveze k bi ga itak loh že skoz gor mela al bi bla pa brez k ni nubene razlike, pol tm na koncu namest da bi Verner najdu njo najde njen nahrbtnik pa reče "we found her....." in pol v tr 6 ga ps puje, sploh ne vem kaj majo s tem nahrbtnikom lol.

Jill de jong je model za Laro Croft v TR 6 in zdej bo v Tr 7 nou model, ne bo več Jill de jong in glih ona je bla tut nou mudel, zato a je Lara v AOD tuk drugačna.
V Tr 4 je blo skoz neki s tem nahrbtnikom čeprou sploh ne vem kje je fora, najprej tm kako ga je najdla pa to kar je čis brezveze k bi ga itak loh že skoz gor mela al bi bla pa brez k ni nubene razlike, pol tm na koncu namest da bi Verner najdu njo najde njen nahrbtnik pa reče "we found her....." in pol v tr 6 ga ps puje, sploh ne vem kaj majo s tem nahrbtnikom lol.
- Devil.girl
- amater
- Devil.girl
- amater
- Devil.girl
- amater
- Devil.girl
- amater
- Devil.girl
- amater
Jah jz sm tko predvidevam. A si sploh kej slediu zgodbi?! c, c, c,!
Sej je logičn Kurtis pa Karel STA dve različni usebi, a se spomnš v Louvru, k je Lara luvila Kurtisa, pa vse to, pol je pa tm nezavestn ležu, to ga je Karel (baje) udaru, tko da pol itak sta bla ubadva na istm placu ob istm čassu tko da se pol ve da sta dve različni usebi in kurtis je pač kurtis, karel ni biu skoz v njega spremenjen kurtis res obstaja.
Evo tuki maš vsaj tri dejstva da loh vrjamš da kurtis obstaja:
-karel je udaru kurtisa in ne morta bit ista useba
-Kurtis je ubiu protota v Bioresearch, in zakaj bi ga karel ubiu?! Če je držu z Eckhardtom in usmi ustalimi in biu član Cabala?
-in seveda je kurtis ubiu Boaz, ker drgač karla ne bi blo tm na koncu, če je biu kurtis itak puškodvan in je po možnosti tut umru.

Sej je logičn Kurtis pa Karel STA dve različni usebi, a se spomnš v Louvru, k je Lara luvila Kurtisa, pa vse to, pol je pa tm nezavestn ležu, to ga je Karel (baje) udaru, tko da pol itak sta bla ubadva na istm placu ob istm čassu tko da se pol ve da sta dve različni usebi in kurtis je pač kurtis, karel ni biu skoz v njega spremenjen kurtis res obstaja.
Evo tuki maš vsaj tri dejstva da loh vrjamš da kurtis obstaja:
-karel je udaru kurtisa in ne morta bit ista useba
-Kurtis je ubiu protota v Bioresearch, in zakaj bi ga karel ubiu?! Če je držu z Eckhardtom in usmi ustalimi in biu član Cabala?
-in seveda je kurtis ubiu Boaz, ker drgač karla ne bi blo tm na koncu, če je biu kurtis itak puškodvan in je po možnosti tut umru.