Gothic II
- consulkhan
- igralec jr.
-
- starejša faca
hmh ok dobu sm dokaz da so tm zmaji ga nesm h lordu hageno pred tem se su h zardixu poj mi rece da morm it v neki templjconsulkhan wrote:Jaz se dost spoznam na Gothice posebej na 2 vprašajte mene jaz sem bral vaše poste pa nevem kaj hočeš jaz vem skoraj vse!!!

pr tavernu sm ze su nekam dol mim enga k je zgubu lokostrel pa pridm do nekih crnih piramid niker nobenga razn goblinov sekerjev pa kup mrtvih novicov

kje pol je ta templ
>For the Horde
- consulkhan
- igralec jr.
Komplicirano je povedat ampak bom vseeeno!!!Frodo wrote:kje so xardas, vatras in fire mage ko bojo popravli eye of innos?consulkhan wrote:Jaz se dost spoznam na Gothice posebej na 2 vprašajte mene jaz sem bral vaše poste pa nevem kaj hočeš jaz vem skoraj vse!!!
sem že neso bennetu.
Vatras je v townu pa greš k njemu pa če si že eye of Innos najdu pa ti reče da rabiš Xardasa pa Pyrokara to je uni fire mage v monesteriju!!!
Pa tri swamp weede rabiš!!
Pol pa greš k Pyrokaru pa rečeš da mora sodelovat s Xardasom pol pa ne bo hotu pol pa rabiš dokaz mu prinest pa greš k Xardasu pa mu to poveš pol pa ti bo dal ključ za en chest k je nor en tome ena knjiga pr enem farmerju Sekob če veš kdo je to!
no pol pa ko najdeš to knjigo k je v Sekobovi hiši v enem chestu aja prej pa rabiš ene seekerje pobit no pol pa to knjigo neseš Pyrokaru pa ti bo on pol reku OK da bo prišel pol pa še Xardasu rečeš pa Vatrasu pa bojo šli tja kjer si najdu eye of Innos na circle of the sun pa bojo tam healal rabiš pa tri swamp weede nujno!!!

- consulkhan
- igralec jr.
Do circle of the sun prideš takole:accent lover wrote:hmh ok dobu sm dokaz da so tm zmaji ga nesm h lordu hageno pred tem se su h zardixu poj mi rece da morm it v neki templjconsulkhan wrote:Jaz se dost spoznam na Gothice posebej na 2 vprašajte mene jaz sem bral vaše poste pa nevem kaj hočeš jaz vem skoraj vse!!!h enmu carovniku
pr tavernu sm ze su nekam dol mim enga k je zgubu lokostrel pa pridm do nekih crnih piramid niker nobenga razn goblinov sekerjev pa kup mrtvih novicov![]()
![]()
kje pol je ta templ
Ko greš od monesterija skočš iz mosta na levo stran pol pa greš po reki dokler ne prideš do ene ceste malo naprej od ceste pa je en tramp pa ga vprašaš pa ti reče da je en novice šel tm gor pa greš naprej po potki skos sam po potki greš naprej pol pa tm ko prideš do enega Grimbalda mislim da pa sta tam še ena dva trampa pa jih ne vprašat ker sta hudobna pa te bota napadla do pa greš še naprej dol še dol pa najdš eye of Innos!!!
Aja joj zmotil si me ti si mi rekel kako prideš do monesterija sej pri Tavernu je ena tablica pa loh pa pridepš če ne pa tko ko greš iz Khorinisa pa ko prideš do Taverna greš takoj na levo se mi zdi nevem kaj ti hočeš!!

-
- starejša faca
- consulkhan
- igralec jr.
- consulkhan
- igralec jr.
- consulkhan
- igralec jr.
- consulkhan
- igralec jr.
Jah Bennetu a ne!!!
V dodatku je marsikaj spremenjeno vse je veliko bolj težje j en nov svet greš Jakhendar v 3. chapterju lahko grež že prej sam pol bi te v tistem svetu takoj ubil!
Pa orca ene 5 ur tepeš da crkne ful so težki!
Pa napoji za str al pa dex ti dajo sam po 3!pa tko naprej pa svetjo se napoji pa spelli!

V dodatku je marsikaj spremenjeno vse je veliko bolj težje j en nov svet greš Jakhendar v 3. chapterju lahko grež že prej sam pol bi te v tistem svetu takoj ubil!
Pa orca ene 5 ur tepeš da crkne ful so težki!
Pa napoji za str al pa dex ti dajo sam po 3!pa tko naprej pa svetjo se napoji pa spelli!

http://www.igralec.com/forum/viewtopic.php?t=3 tule ga najdes
se eden ki ni nic pogledal pravil, kaj? lepo to.

Nobody is perfect. I am nobody.