NBA Live 2004
NBA Live 2004
Zanimajo me minimalne zahteve za ta špil.........sej ne da jih ne bi vedu, ampak sm mogu odpret temo 

Boljši kot maš računalnik bolš bo delala 
Jst že komi čakam nov nba... Špilam ga že od začetka NBA live 95.
Letošnja bo po napovedih precej nora, vsaj če bodo realizem še mal popravil.
Ena stvar pa je ki sem si jo zmeraj želel pri NBA serijah...pa EA nima posluha za želje igralcev. Torej da bi vključili Slam Dunk contest poleg 3point contesta. Vse to bi blo še bolj zanimivo če bi med igranjem sezone, ko nastopi tekma all star lahko prijavil igralce iz svojega moštva na ta dva tekmovanja in bi se potem med polčasom tekme še mal pozabaval. To bi blo zame fantastično. Poleg tega bi lahko vključil še ekstra dunke, ki bi jih lahko izvaju samo na slam dunku (naprimer vse legendarne dunke iz prejšnjih tekmovanj). To bi bla čista norija. Pa še tekmo rookijev bi dodal...
Špil bi biu popoln.
Ne vem zakaj pri EA-ju tega ne izvedejo. Vsekakor bom uživou v igranju 2004-ke in upov na čudež v naslednjih letih.
Kaj vi menite o tem? Res me zanima!

Jst že komi čakam nov nba... Špilam ga že od začetka NBA live 95.
Letošnja bo po napovedih precej nora, vsaj če bodo realizem še mal popravil.
Ena stvar pa je ki sem si jo zmeraj želel pri NBA serijah...pa EA nima posluha za želje igralcev. Torej da bi vključili Slam Dunk contest poleg 3point contesta. Vse to bi blo še bolj zanimivo če bi med igranjem sezone, ko nastopi tekma all star lahko prijavil igralce iz svojega moštva na ta dva tekmovanja in bi se potem med polčasom tekme še mal pozabaval. To bi blo zame fantastično. Poleg tega bi lahko vključil še ekstra dunke, ki bi jih lahko izvaju samo na slam dunku (naprimer vse legendarne dunke iz prejšnjih tekmovanj). To bi bla čista norija. Pa še tekmo rookijev bi dodal...
Špil bi biu popoln.
Ne vem zakaj pri EA-ju tega ne izvedejo. Vsekakor bom uživou v igranju 2004-ke in upov na čudež v naslednjih letih.
Kaj vi menite o tem? Res me zanima!

Nba Je Zakon
Tudi meni je nba live najbolja igra in tudi jaz komaj cakam da igra pride k nam. Od 2004 pa pricakujem samo da bo realnejsa kot 2003!
[Prosim, preberi si pravila foruma glede kopiranih iger - Moderator]
[Prosim, preberi si pravila foruma glede kopiranih iger - Moderator]
Kdaj izide pri nas???
A ve mogoce kdo kdaj se bo dala NBA 2004,nabaviti pri nas???
KOMAJ CAKAM,I love this game!!!!!!!!
KOMAJ CAKAM,I love this game!!!!!!!!
Kar nekaj novosti je,prvo ce igras sezono se zgodi da kaksno tekmo z slabsim nasprotnikom igras pred pol prazno dvorano,potem v sami igri igralci kar nekaj stvari delajo drugace(mecejo se za zogo ce je na podu,vcasih te kar trije pokrijejo,meti na kos so razlicni....)Priporocam vsem ki imajo radi realne rezultate da hitrost igre nastavijo na 30,te nastavitve so najbolsi del igre.Pa predstavitev prve zvezde v ekipi na zacetku tekme mi se noro dopade.Noro dobra grafika saj vidis dvorane kaksne so v resnici(Houston ze igra v novi dvorani!)
-
- igralec jr.
Ja NBA LIVE 2004, je dobra igrca. Nasprotniki se mečejo za žogo, če te pokrivata dva, ti lahko vzameta žogo (isto ti). Slam dunk-a in metanja trojk res ni, upam pa da bo. Po končani sezoni lahko kupiš nove igralce (pokaže se filmček, s trenerjem in igralcem ki ga kupiš), lahko zamenjaš igralce (zelo malokrat ga lahko zamenjaš, predvsem moraš dati boljše za slabše), lahko kupiš tudi novince in nato se začne nova sezona. Je tudi nov gumb, ki si ga naštimaš pri kontrolah, s katerim zabijaš.