gta4 san andreas
-
- vseznalec
in če še vedno misliš da pride maja, se motiš....mlad hunter wrote:stavim, da je blo vsaj enkrat na vsaki strani omenjen... drgač pa bi lahk mau bol gor pogledo!!!BluStreak wrote:Kdaj pa izide![]()
![]()
maja, maja pride ven, maja...
jooooo, ki je to.....
10. junij je datum....sem napisal na vsaki strani, da ni maja, ampak junija in ne....
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
Men je vsejen. Sam upam d pride čimprej vn. Pejte n strn http://www.gta-sanandreas.com/ Stran je carska. 

- stiffmaister
- starejša faca
ja dobro ce si ga obrnu pa se kaj napis kasne misije mal nared primerjavi z Vice City si bomo bolj na jasnem
sam ko bi blo mal vec znanih komadov najbolj me jezi to da ni tok znanih in dobrih komadov eni so cist brez veze
A si San Andreas zapomni polozaj avtov ali si ne vsaj v PS ker za PC naj bi bli popravki???????????

sam ko bi blo mal vec znanih komadov najbolj me jezi to da ni tok znanih in dobrih komadov eni so cist brez veze
A si San Andreas zapomni polozaj avtov ali si ne vsaj v PS ker za PC naj bi bli popravki???????????

Re: gta4 san andreas
ve kdo od vas ka ste taki poznavalci
e pride vn gran turismo za PC
e pride vn gran turismo za PC
nisi ravno na temi, se ti ne zdi?
ampak ko ze ravno uprasas- ne pride. ne pride nobena igra tega zanra. ne enthusia. ne forza. nic. mogoce za tolazbo pride midnight club3. po skrinih sodec se obeta kar nekaj. drugace pa nic pametnega. upam da se bo kmalu nekdo spomnil in nam pcjasom naredil nekaj v stilu gt, da bomo lahko posteno obnucali volancke
zdj pa nazaj na temo prosim... ako se vam debatira o mogoceprihajajocih dirkacinah, ki jih zaenkrat le sanjamo odprite novo temo. smo pa to ze parkrat dali skoz...

zdj pa nazaj na temo prosim... ako se vam debatira o mogoceprihajajocih dirkacinah, ki jih zaenkrat le sanjamo odprite novo temo. smo pa to ze parkrat dali skoz...
Nobody is perfect. I am nobody.