GOTHIC dodatek - The night of the Raven
- consulkhan
- igralec jr.
- consulkhan
- igralec jr.
Joj kaj neveš tega Bennet ti proda samo v 5 chapterju ko prideš v seecret library v monesteriju pa ko tisti almanac prebereš pol pa greš k Bennetu pa reček y know how can by armor product even furder mislim da je neki tacga pol pa rečeš še dragon scales myxit with ore al neki tacga pol pa Bennet reče da je to že vedel al neki tacga pol pa ti ga proda mislim da za 24000 golda ful dost jaz ti priporočam da se aprentaš haradu če se že nisi enemu drugemu pol pa ti Bennet lahko proda raw steelov kolk hočeš pa sam delaš sablje pa ga kupiš jaz se spomnim ko sem brez dodatkov igral pa sem še mogel tiste navadne meče delat k druge nism mogu pa sm vseeno potrpel!

- consulkhan
- igralec jr.
- consulkhan
- igralec jr.
Če si že šou k Xardasu pa ko ti je Lester dal en letter od Xardasa pejt do Pyrokara pol pa rečeš za uno knjigo k si mu dal v 3 chapterju pol pa te pošlje tja dol un k to straži pa mu rečeš da te je Pyrokar poslal pol pa greš not pa knjigo odpreš pol pa je tm ena luč pa tisto swichaš pol se ti pa library odpre pol morš še ene sceletone pobijat pol pa prideš do Lybrarija pa so tm demoni pa jih pokolješ pol pa je en almanac tam pa ga prebereš pol pa greš do Benneta!!!! 

- consulkhan
- igralec jr.
- Innos-warrior
- vseznalec
- consulkhan
- igralec jr.
- Innos-warrior
- vseznalec
- consulkhan
- igralec jr.
Ejte zdej sm pri unem duhu nevem kako mu je ime ampak začne se na R v unem temšlju k je Raven šou pool so pa tm eni swichi pa vsakega ko pritisnem pridejo špice ven ampak vrate se pa odprejo un duh pa mi neki guši da vsi swichi odpejo vrate pa so vsi trap pol sem mu pa reku da mu ne verjamem pa mi je rekel da on vedno vse po pravici pove mojemu bratu pa je lahko mu neki vrate odprl jaz pa nevem kako moj brat pa tudi neve nevem kako mu je pol lahko to uspel no če mi lahko prosim kdo pove kako naredit plz!!!!

Ja v totem templju je blo malo čudno. Prišo sem noter okrog 10 različnih vrat, šel pri prvih na desni strani noter šel dalje, zopet tri različna vrata, šel pri desnih dalje pa tam še par ugank rešil pa sn prišo do Ravena. Al sn jaz mel tako srečo al pa vsa vrata vodijo do Ravena! Drugo je bolj verjetno.
Onem duhu pa sn neke reko ne vem kaj točno, tak da je on tisti switch potegno in vrata so se odprla.
Onem duhu pa sn neke reko ne vem kaj točno, tak da je on tisti switch potegno in vrata so se odprla.
- consulkhan
- igralec jr.
- Innos-warrior
- vseznalec