Street Legal Racing:Redline
se to sm pozabu: a se sam men zdi, a je res obraba delov po instalaciji patchov vecja? vsaj kar se bloka tice se mi je tko zdel, pa menjalnik tud...
drugac pa rabis kar malo domislije. predvsem je pa treba probavat. sam bi blo pomoje se skoz bl zanimivo ce bi blo vec aftermarket delov...
aja se to: nardil so eno hudo napako: ce mas avspuh gor zgubis na moci in na navoru, kar pa v rl ni tocno tako saj avto brez ispusnega kolektorja izgubi precej navora... tko da v igri za full powah mors se avspuh odstrant... ce mam narobe me prosim popravte...
drugac pa rabis kar malo domislije. predvsem je pa treba probavat. sam bi blo pomoje se skoz bl zanimivo ce bi blo vec aftermarket delov...
aja se to: nardil so eno hudo napako: ce mas avspuh gor zgubis na moci in na navoru, kar pa v rl ni tocno tako saj avto brez ispusnega kolektorja izgubi precej navora... tko da v igri za full powah mors se avspuh odstrant... ce mam narobe me prosim popravte...
Nobody is perfect. I am nobody. 

hm tm sm mislu de sm se tolk cajta zabijov de sm v nulo spravil karoserijo de se ni dala več popravt sicer grem pa zdej mal na net pogledat za predelave kakšne turbine + kaj drugega + novi avti !!
Aja , v golfa sm spravil 2x v8 mašina golf pa je šu k hudič !!!
Pa en tovornjak je dober !!
Aja , v golfa sm spravil 2x v8 mašina golf pa je šu k hudič !!!
Pa en tovornjak je dober !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
jest mam 512 rama pa 2500+ pa dela čist ok , pa zraven še lavfa p2p program ki velik požre !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
eno vprasanje: jst mam zdj verzijo 2.1.8. kaj bo ce sedaj nalozim 2.2? ker enkrat sm se z temi patchi ze nategnu, sem imel original 140 GTA, predelanga, pol je slo pa vse v maloro. klel sem pa najbolj zato ker potem nisem vec dobil original GTA-ja in sem se potem z engine swapom je.bal vscajt
zdj mam 523HP 110 gtk (
) pa nocem da se mi spet karjera podre
aja, prejle sm sov 302,8 km/h. kar pridn avtocek
i am proud.

zdj mam 523HP 110 gtk (

aja, prejle sm sov 302,8 km/h. kar pridn avtocek

Nobody is perfect. I am nobody. 

Kista pejt tako :
Program files -Activision Value-Street Legal Racing-save-carrer-ter copy paste skopiraš kamor hočeš ter poj dodaš še enkrat !!
Sicer pa če maš original špil ne bo problemov , če ga nimaš zbriši špil , ga še enkrat naloži ter zaženi invictus live , to je program , kjer ti dobi kere maš od invictusa špile gor , poj ti pokaže kero maš pa potegneš dol z neta popravek in popravek se ti bo sam inštaliral !!
Za dolpoteg ti bo porabil okoli 30 minut !!
Program files -Activision Value-Street Legal Racing-save-carrer-ter copy paste skopiraš kamor hočeš ter poj dodaš še enkrat !!
Sicer pa če maš original špil ne bo problemov , če ga nimaš zbriši špil , ga še enkrat naloži ter zaženi invictus live , to je program , kjer ti dobi kere maš od invictusa špile gor , poj ti pokaže kero maš pa potegneš dol z neta popravek in popravek se ti bo sam inštaliral !!
Za dolpoteg ti bo porabil okoli 30 minut !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
sicer pa še karkoli ne veš me vprašej ker jest to igro obladam do konca , vse kar ne veš me vprašej !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
men dela na amd 2500+ 512 rama , ker bi bo pr 256 se zatikala kakor hudič !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
ne ne bo ti , ta špil rab samo veliko rama - 512 je čist dovolj , 256 pa je za ta špil občutno premalo !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si