Street Legal Racing:Redline
Street Legal Racing:Redline
men je ful huda k lahko menas bate,avspuhe.....sam jest mam presl komp poj pa mi ful steka.pa hudo je k ga lahko fajn razjebas.
to igro bi en posten razvijalc mogu uzet u roke, nabavt licence za avtomobile in avtomobilske dele, dodat bi mogl vec aftermarket predelav in pa izboljsat graficn pogon, ker je ta vliko prevec zahtevn glede na to kaj ponuja. pol bi bla pa to zame igra stoletja. tko je pa igra stoletja z pomankljivostmi aja dodat bi seveda mogl se malo zivljenja v mesto, ker je res opustoseno. pa magar dodajo pesce pa ce koga zbijes mas konc kariere, skratka eno hudo kazen...
ampak o vsem tem smo ze ene parkrat prediskutiral...
ajde, kista
ampak o vsem tem smo ze ene parkrat prediskutiral...
ajde, kista
Nobody is perfect. I am nobody.
sej je špil velik bolj od nfs , vsaj zame glede predelav poškodb ...
sam grafika in ostalo kar je kista napisal velja tudi zame , isto mišlenje !!
sam grafika in ostalo kar je kista napisal velja tudi zame , isto mišlenje !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
- The sniper
- vsem poznan
mah ni zajeban , men so šli avti tud čez 300 , na netu sm dobu tovornjak ki je šu men čez 400 he he to je bilo fajn !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
o tej igri je prevec za povedat.. ena od stvari je da je prisew pred par dnevi ven patch v2.2 in live update
vse kar rabiste o igrci maste tle:
http://xi.dpx.nl/index.php
tistim ki so igro sele zaceli igrat alpa sele bojo priporocam da pogledajo 80% forumow in 100% download sekcijo na tej strani pol naj sprasujejo naprej.. igra ima dosti napak.. je zapletena itd.. treba jo je cutit z srcem :> jst jo igram ze okoli leto pa pol pa sevedno se najdejo nove konfiguracije. kar se tice strojne opreme dela dokaj tekoce na 700mhz pcju z vsaj 256 rama in vsaj gf4.. z malo vec rama (512mb) dela kot po maslu
uzivajte pri ogledu strani.. se jo splaca ogledat vsaj za awto fanatike
vse kar rabiste o igrci maste tle:
http://xi.dpx.nl/index.php
tistim ki so igro sele zaceli igrat alpa sele bojo priporocam da pogledajo 80% forumow in 100% download sekcijo na tej strani pol naj sprasujejo naprej.. igra ima dosti napak.. je zapletena itd.. treba jo je cutit z srcem :> jst jo igram ze okoli leto pa pol pa sevedno se najdejo nove konfiguracije. kar se tice strojne opreme dela dokaj tekoce na 700mhz pcju z vsaj 256 rama in vsaj gf4.. z malo vec rama (512mb) dela kot po maslu
uzivajte pri ogledu strani.. se jo splaca ogledat vsaj za awto fanatike
jest sm mu 2500 pa 256 pa mi je štekala de sm popizdu , zdej mam pa 512 mb rama pa mi dela zelo gladko , špilam jo pa bl mav , raje predelujem , avti mi pa gredo od 300 - 400 km/h !!!!eden mi je šu čez 400(421) !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
aja pa karoserijo sm spravil na nulo , tak de je avto teoretično za na odpad !!!!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
jt mors do one zelene zastavce, ne do tiste kariraste pol ti pa ponud tud opcijo participate. sej sta zastavici kar bliz skup...
naj avto? einvagen gt(pomoje)-engine swapped for einwagen gta +einvagen gt supercharger. vec sploh nisem delal. napilm avto, pa neham igrat mel sem enkrat sicer tud ze en tist coupe (mislm da je skyline wannabe) ampak je mel okrog 300 konjev, pa je se vseeno pomoje bolje potegnu kot pa moj einvagen. verjetno zarad navora.
dobil sem ga na pink slips dirki. preden sem patche instaliral. sedaj pink slipov sploh ni vec al pa jih sam jest nism zasledu, kaj vem...
naj avto? einvagen gt(pomoje)-engine swapped for einwagen gta +einvagen gt supercharger. vec sploh nisem delal. napilm avto, pa neham igrat mel sem enkrat sicer tud ze en tist coupe (mislm da je skyline wannabe) ampak je mel okrog 300 konjev, pa je se vseeno pomoje bolje potegnu kot pa moj einvagen. verjetno zarad navora.
dobil sem ga na pink slips dirki. preden sem patche instaliral. sedaj pink slipov sploh ni vec al pa jih sam jest nism zasledu, kaj vem...
Nobody is perfect. I am nobody.