saj je ql igra.. mam doma gothic 2 pa sn preobrne že (s kodami ), pa se mi nea da več igrat, naveličo.. drugače lahko zrihtam dodatek, samo me ne zanima, ker ne igram več gohtica.. drugače pa bom vseeno reko, meni se zdi gothic 2 ena najboljših iger
-novice's armor
-fire mage robe
-water mage armor
-Pirate's armor (un ko ti ga da Greg ko prideš vn iz njegove hiše, s ključem, ki si ga drpnu Francisu, dobiš ga v zahvalo)
-Medium bandit's armor
Zanima me tole: Od water magov vem, da ne dobim nobenga armorja več, razn unga v taverni. (beri: water mage armor). Vem, da mi Huno lahk da v bandit campu heavy bandit armor, če se ne motim. A OD PIRATOV bom še dobu kak armor? Un ko ga ma Greg mi dogaja.
paladin si lahk itak, v resnici nisi water mage, sam nek water mage armor maš, ko ni tist modr od water magov, pa lahk še maš guard armor, ki ga v enki nisi mel, si mel sam medium lahk, pol so te pa izdal.
Ej v katerem landu si to saj veste kaj mislim (Mainland,Khorinis...)
Pa če kdo rabi screensaver za gothica imate na: http://www.poseidon.as.ro/g2ss.html
Last edited by consulkhan on 04 Jan 2005 17:42, edited 1 time in total.
vstopiš v circle of water, pol morš tri ornamente najdit, ti Lares pa Cavalorn pomagata, pa jih vstaviš tam pr water magih da ga popravijo, pa ga v vrata daš, pa skoz portal, dva stone guardiana fentaš, pa prideš vun, kjer ŽE ČAKAJO WATER MAGI .
ja, to bo, sam ga je vlk težji ubit od golema, saj ta skoz maha in tedi še nisi tak močn, pa ga je kr težk. Sej ponavadi se ustavi pred tabo, pa te ne tepe, ti ga pa s puščicami, sam se ne zanaši preveč na to!