Jest pa sm pr max payne 2 prsu do gune baze k ti ubijejo mono poj pa ganjas gunga k jo ubije poj pa spizdi po en lojtr pa dol ti mece dinamite .tm ne vem kva naredit A mi lahko kdo pomaga.Ce gko ne ve tock ket sm mu lahko bl podrobn povem sam prosm da mi to edn pove.
ja ja veš da...... izmikati se moraš pa ciljati take rumene štifte(prvo štiri da streha pade dol pol pa še 4 malo više da on dol pade pol pa je konec....)
Ce bo max Payne 3 Bo mona sigurn spet ziva.sam pr temu spilu me mot da maxa v filmh strelajo s pumprco on pa je se zmerj ziv al pa k je razfukal bombo vs krvav je bil a poj pride mona kr spet ziv.
Nekje sem čul da že delajo max payne 3. Tak da upajmo da bo ker mi je špil legendaren še posebej zato ko se tak vržeš na stran počasi pa to. Dobri efekti pa te stvari.
èe ti mono ¾e na zaèetku v prvem MP ubijejo, ka pol dela u drugem?
drgaè je pa res kratka igra, vsaj tak prièajo besede mrzlga sestrièa, ko jo je obrno mnde u treh urah
ka je to sploh mogoè?
To je meni tui ful bedasto da jo ubijejo pol je pa spet živa. Samo žena od may payne pa je mrtva pol ko jo tam najde pa ko se slika tak sem pa tja. Pol njegove žene ni več je mrtva do konca.
Mafia wrote:upajmo da bo max payne 3 cim hitreje izsla pa da bo bl dovga.max payne 2 je ful prekratka
sam dvojke pa useen nisi znau sam obrnt
drgacpa btw.. tut u ksnih filmih se misl da je kdo mrtu, na konc pa res ameriko, preprec strmoglavljenje letala, se vrne v naslednjem delu...
We ride together, we die together...BadBoys4life!!!
ja tist je pa film!!!
tam ga pa re¹jo, gre v bolnco, mu po¹ijejo rane...
tuki ti pa ¾ensko ustreli, mrtva na licu mesta... nemogoè
èe bi jst bil max payne, bi bil jezn zarad ¾enske, tulk bi se mogo prematrat sam da jo ma¹èujem, tulkrat ko so me ¹utnal, pol pa ¾enska ¾iva...
pa jst ji takoj metek u glavo ¹icnem
no èe bi blo to res...
tak pa je to sam igra in igra bo ostala
seveda prva dva dela kratka,
mi pa v ¾elji, da bi bil tretji dalj¹i
jaz nisem opazil bistvene razlike med 1 in 2jko.......obe sta bili po svojem lahki in kratki.........edino kaj je pri maxeku najbolje je zgodba.....nisem še igral nobene igre ki bi imela bolšo zgodbo kot serija max payne......upam da bo 3 del vseboval enako dobro ali pa še bolšo zgodba....ostalo mi je vseeno(dolžina,grafika......)