Need For Speed: Road Chalenge

Pogovori o že izdanih igrah, nasvetih za igranje...

Kateri NFS ti je "da best"?

The Need For Speed ali SE
2
10%
Need For Speed 2 ali SE
0
No votes
Need For Speed 3: Hot Pursuit
1
5%
Need For Speed: High Stakes ali Road Chalenge
2
10%
Need For Speed: Porsche 2000 ali Porsche Unleashed
4
20%
Need For Speed: Hot Pursuit 2
0
No votes
Need For Speed Underground
1
5%
Need For Speed Underground 2
10
50%

Total votes: 20

Kista
moderator

Post by Kista » 13 Dec 2004 15:28

do nfs porsche je kakovost spila rastla: poskodbeni model, fizika avtomobilov, zvok, okolica,... porsche je bil nekaksen visek. potem pa je prisel nfs6, kjer so ze zaceli opuscati dolocene stvari, naprimer prvoosebno kamero iz kabine, poskodben model (v hp2 je sicer se bil, ampak ni vplival na vozne lastnosti), hp2 je bil za moje pojme nasploh padec. zvok je gnil da kar smrdi, zadeva je arkadna, ko se peljes 250 ni nobenga hudga feelinga. nato so z nfsu izginili se polcaji, poskodbenega modela pa ni bilo vec spljoh. nfs raste samo se v kakovosti grafike, pa se to med u1 in u2 skor ni razlike. aja pa zvok je boljsi. skratka, nfs5 je najboljsi zato ker kljub manjsemu in morda manj zanimivemu naboru avtomobilov zdruzuje najvec dobrih lastnosti serije nfs. vklucno z predelavami. zato je, djd, nfs5 po mojem mnenju najboljsi
Nobody is perfect. I am nobody. :P

indijanc
igralec jr.

Post by indijanc » 13 Dec 2004 16:29

Kista wrote:do nfs porsche je kakovost spila rastla: poskodbeni model, fizika avtomobilov, zvok, okolica,... porsche je bil nekaksen visek. potem pa je prisel nfs6, kjer so ze zaceli opuscati dolocene stvari, naprimer prvoosebno kamero iz kabine, poskodben model (v hp2 je sicer se bil, ampak ni vplival na vozne lastnosti), hp2 je bil za moje pojme nasploh padec. zvok je gnil da kar smrdi, zadeva je arkadna, ko se peljes 250 ni nobenga hudga feelinga. nato so z nfsu izginili se polcaji, poskodbenega modela pa ni bilo vec spljoh. nfs raste samo se v kakovosti grafike, pa se to med u1 in u2 skor ni razlike. aja pa zvok je boljsi. skratka, nfs5 je najboljsi zato ker kljub manjsemu in morda manj zanimivemu naboru avtomobilov zdruzuje najvec dobrih lastnosti serije nfs. vklucno z predelavami. zato je, djd, nfs5 po mojem mnenju najboljsi
nimam kej za dodt!se lohka sam podpisem pod to,svaka ti cast kista! :wink:
LP,Dani

KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!

Noise Maker
owned!

Post by Noise Maker » 13 Dec 2004 17:03

Lepo je napisal pri nfsu 2 manjka policija in ko se zabiješ z 300 km/h je avto celi samo šipa je malo popokana. To je pa tui vse kar je zalamano.
Momma told I'm so gay I have to be banned!

king ???
amater

Post by king ??? » 17 Dec 2004 18:21

Mene pri undergoundu moti samo to da ni policije in da se vse dogaja zvečer.Ostalo je vse v redu.
kaj zijaš!!!!

BeNNi
vreden igralca

Post by BeNNi » 18 Dec 2004 00:31

ja sej so take dirke zvečer. Drgač je pa najboljši nfsu2
ni podpisa

BeNNi
vreden igralca

Post by BeNNi » 18 Dec 2004 00:35

Kista wrote:do nfs porsche je kakovost spila rastla: poskodbeni model, fizika avtomobilov, zvok, okolica,... porsche je bil nekaksen visek. potem pa je prisel nfs6, kjer so ze zaceli opuscati dolocene stvari, naprimer prvoosebno kamero iz kabine, poskodben model (v hp2 je sicer se bil, ampak ni vplival na vozne lastnosti), hp2 je bil za moje pojme nasploh padec. zvok je gnil da kar smrdi, zadeva je arkadna, ko se peljes 250 ni nobenga hudga feelinga. nato so z nfsu izginili se polcaji, poskodbenega modela pa ni bilo vec spljoh. nfs raste samo se v kakovosti grafike, pa se to med u1 in u2 skor ni razlike. aja pa zvok je boljsi. skratka, nfs5 je najboljsi zato ker kljub manjsemu in morda manj zanimivemu naboru avtomobilov zdruzuje najvec dobrih lastnosti serije nfs. vklucno z predelavami. zato je, djd, nfs5 po mojem mnenju najboljsi
ti bi mogu bit poklicni opisovalec iger
ni podpisa

Kista
moderator

Post by Kista » 18 Dec 2004 00:42

hvala :oops: kaj pa ves, mogoce pa enkrat bom... :wink:
Nobody is perfect. I am nobody. :P

mlad hunter
vseznalec

Post by mlad hunter » 18 Dec 2004 13:52

za PC Gamer
ka pa prvi nfs

Mafia
starejša faca

Post by Mafia » 18 Dec 2004 22:28

men je se najbol NFS Underground 2.Pul je lepa grafika pa se zakon je da se lahko vozs po mestu :D

mlad hunter
vseznalec

Post by mlad hunter » 19 Dec 2004 12:29

sam ki je logika:vozi¹ se v mestu, mo¾n se je sam ponoè furat-v mest je najveè policije, ¹e veè pa je je ponoè, v nfsu2 pa policije ni :?
KI JE LOGIKA :?: :!: :?: :!: :?: :roll: :wink:

The sniper
vsem poznan

Post by The sniper » 20 Dec 2004 10:44

ma tu ni dobr k kapsi sm tebe čakajo ma dej kje je logika :x :x
Image

Post Reply