Need For Speed Underground 2
Hm sm sprobov skorej vse avte vsi so predelani do konca + nos pa moben mi ni šu čež 360 !!!
Pa ne mi sanjat če nisi sprobov !!!
Pa ne mi sanjat če nisi sprobov !!!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
- Noise Maker
- owned!
heh ce bi na dyno testerju navil avto do koncne hitrosti nebi znesl, ves? ker dyno ne prenese takih hitrih obratov. test se dela v 3etji prestavi v spilu, drugace sem pa nekje zasledil da se pri nas dela to v 4 prestavi. ne me za besedo drzat ce ni res. drugace so pa tisti podatki cist sfaleni, men je pisal skor 4s do sto na progi mam pa 2.8
pa ne vem zakaj nej bi bil skyline najhitrejsi avto? mislim da ma gto vlik vec moznosti, vsaj po moci, kar se pa hendlinga tice je pa gtr r34 4wd ce se ne motm... a je v spilu tud tako?

Nobody is perfect. I am nobody. 

- Noise Maker
- owned!
- Paladin-knight
- owned!
- Noise Maker
- owned!
hmmm jst pa nism uzel ne audija a3 ne gti-ja ampak supro. ker je na cestah pac legenda. a je se kdo to kupil? ma kdo kej izkusenj z njo? zvok je fantasticn
turbina zvizga posteno, blow off pa pihne da se kar mal zaruka avto (joke) pa mam sam turbo 1, nos 1, mislim da engine 1 in 2, itn, vseh predelav pa sploh se nimam, naprimer gum, menjalnika, pa se ful tezak avto je. sej bo shujsow sam de dobim mal $. zaenkrat ma 320 hp.

Nobody is perfect. I am nobody. 

- Paladin-knight
- owned!
- Paladin-knight
- owned!
- Noise Maker
- owned!