Nfs Underground

Pogovori o že izdanih igrah, nasvetih za igranje...
Locked
spletko
n00b

Nfs Underground

Post by spletko » 13 Dec 2004 20:55

Živjo!
Ne vem če se o tem sme pisat na vašem forumu, tko da se že na tačetku opravučujem če ga bom kaj polomil :oops:

Imam sledeč problem. Dobil sem igrco NFS UNDERGROUND (saj vemo kakšno) in mi ne dela. Inštalacija deluje, potem je pa konc. Skoz mi javlja sledeče: PLEASE INSERT THE CORRECT CD :( Uporabil sem tud že oba kreka , ki sta bla zraven pa še vedno nič :(

Pri bratrancu smo nardil vse povsem enako, pa deluje. Ima kdo kako idejo, kaj bi se še dalo nardit.

Hvala že v naprej :)

LP

Noise Maker
owned!

Post by Noise Maker » 13 Dec 2004 21:06

Mogoče je kaj s cdjem narobe.
Momma told I'm so gay I have to be banned!

spletko
n00b

Post by spletko » 13 Dec 2004 21:09

djd wrote:Mogoče je kaj s cdjem narobe.
CD je ok. Ker smo z istim CD-jem probal tako pri bratrancu kot pri meni, pa njemu deluje meni pa ne :(

indijanc
igralec jr.

Post by indijanc » 13 Dec 2004 21:13

glej...men je isto delal!probi mal na :google: kej najdt!al pa http://www.megagames.com!
lahko je tut da je kej drucga zanc!ksn fail v samem cracku,sam ti kle jst naum pametoval!
najslabsa verzija resitve problema obstaja sicer formatiranje kompa,in ker imas net,je vse mogoce!ker jst sm ga sformateru,pol je pa delal!sam je to najslabsa opcija!pocaki mogoce ti bo se kdo kej svetoval!

in en namig!ne omenjaj da je saj vemo kakšna!

pa dule al pa pkrebe,ni treba zdj takoj zaklent!sj je novinc,enkrat mu lohka pogledate cez prste... :wink:
LP,Dani

KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!

BeNNi
vreden igralca

Post by BeNNi » 13 Dec 2004 21:17

indijanc wrote:glej...men je isto delal!probi mal na :google: kej najdt!al pa http://www.megagames.com!
lahko je tut da je kej drucga zanc!ksn fail v samem cracku,sam ti kle jst naum pametoval!
najslabsa verzija resitve problema obstaja sicer formatiranje kompa,in ker imas net,je vse mogoce!ker jst sm ga sformateru,pol je pa delal!sam je to najslabsa opcija!pocaki mogoce ti bo se kdo kej svetoval!

in en namig!ne omenjaj da je saj vemo kakšna!

pa dule al pa pkrebe,ni treba zdj takoj zaklent!sj je novinc,enkrat mu lohka pogledate cez prste... :wink:
mogoče je s tabo kej narobe :lol:
ni podpisa

BeNNi
vreden igralca

Post by BeNNi » 13 Dec 2004 21:19

sj ne joke ne vem kva je to
ni podpisa

Noise Maker
owned!

Post by Noise Maker » 13 Dec 2004 21:20

Kajte veš kaj je narobe ce je njemu delalo tebi pa ne je s tvojim kompom kaj narobe.
Momma told I'm so gay I have to be banned!

Guest

Post by Guest » 13 Dec 2004 22:09

Magična beseda.

Original

Locked

Locked