Doom 3
- LanceVance
- vsem poznan
- LanceVance
- vsem poznan
Doom3:Ressurection of Evil bo igralce popeljala na nove stopnje, hudičevim simpatizerjem naproti. Kot gre za nadaljevanje Dooma pričakovati bomo poprijeli po hudih novih orožjih, med drugim tudi za dobro staro Dvocevko, ki bo naredila ražnjiče iz še tako trdokožnih zlobcev. Zgodba se bo pletla okrog Kocke duš, saj si jo bodo demoni zaželeli nazaj. Vstajenje Zla nas bo popeljalo v srce UAC-jeve baze, kjer bomo našli še neodkrite tehnologije in skrivnosti korporacije, ki nam bodo koristile v boju proti zlu. Seveda brez dodatnih večigralskih map in podpore do osmim igralcem ne gre. Kdaj? Ko bo končano. Do takrat pa bomo cedili sline v izvirniku.
-
- n00b
- stiffmaister
- starejša faca
- stiffmaister
- starejša faca
- Noise Maker
- owned!
- Noise Maker
- owned!
ja res je strašna posral so ga tam pr delanju sob pa pošasti k so take prdrobnosti čist natančn da rabš 512MB DDR jaz mam 256MB pa mi mal riba sm ni tok hudo k te napade kr pr men šteka pa jo vidm mal prej
sm je pa SCARRY
sm kaj js si mislm CRKNI ŠVABA pa jih šrotam pa dol pade
no djd če maš tok rama 512mb pol te bo še bol strah če jo boš špilu

sm je pa SCARRY

no djd če maš tok rama 512mb pol te bo še bol strah če jo boš špilu
Spust1 a.k.a GOBA
Ja kaj si zihr k si nečem zajebat igreCwirpc wrote:Si ti ziher da bo te hitreje delalo pa da si nem jaz samo nekaj vkup zjeboSlipy wrote:no za vse ki vam igra dela pocasi: vse .pk4 datoteke odpakirate v mapo base in ko vse odpakirate zbrisete vse .pk4 daoteke in igra dela veliko hitreje.
Spust1 a.k.a GOBA
- Noise Maker
- owned!