Gothic 3
- Noise Maker
- owned!
- Noise Maker
- owned!
Gothic je igra v kateri imaš svobodo oziroma lahko počneš vse npr ubiješ žival in ji pobereš meso, kožo ... kar se moraš pa seveda naučit pri raznih učiteljih za to pa rabš LP learning points ki jih dobiš z izkušnjami torej več živali ali ljudi premlatš več jih dobiš naučiš se pa lahko tudi bolšega merjenja z loki, moč za meče da lahko tudi težje meče vihtiš in z vsakemu človeku se da pogovarjat v igri so tudi magije in igra ima veliko ozemlje in ZELO ZELO ZELO ZELO ZELO ZELO ZELO DOBRO ZGODBO
Upam da sem dobr razložu še mal podrobnosti

Gothic is my life !!!!!!!!! And now, I wait on Gothic 3, I know that be very good.
- Noise Maker
- owned!
- Noise Maker
- owned!
POPOLNOMA 3D
Žival vbiješ, pobereš kaj pač je za pobrat, seveda se morš naučit kak vzek npr. kremple pa zobe, pa ludi lahko tud zlamaš al pa vbiješ pa njim pobereš vse kaj majo, delaš misije za ljudim, dobivaš vedno bolše orožje pa armor, potem si bildaš moč, mana, dexterety pa fiting skill's pa rečimo da lahko pobereš skoraj vsako rastlino pa jo prodaš, poješ za mano al pa helt, al pa spremeniš v potion, pa greš lahko kdaj, kam pa ob kolkih se ti zljubi
SKRATKA NAJBOLJ SVOBODEN ŠPIL
Žival vbiješ, pobereš kaj pač je za pobrat, seveda se morš naučit kak vzek npr. kremple pa zobe, pa ludi lahko tud zlamaš al pa vbiješ pa njim pobereš vse kaj majo, delaš misije za ljudim, dobivaš vedno bolše orožje pa armor, potem si bildaš moč, mana, dexterety pa fiting skill's pa rečimo da lahko pobereš skoraj vsako rastlino pa jo prodaš, poješ za mano al pa helt, al pa spremeniš v potion, pa greš lahko kdaj, kam pa ob kolkih se ti zljubi
- Noise Maker
- owned!
To morem dobit na kolkih cdjih je mi lahko kdo uploada na torrent al pa če ma kdo torrente na računlaniku od gothic 3 da bi mi sendal na moj msn.Cwirpc wrote:POPOLNOMA 3D
Momma told I'm so gay I have to be banned!
Igra je na 2CD Gothic 2 na 3CD in Gothic 3 bomo še vidli in najprej morš igrat G1 zarad zgodbe ki je zelo zelo pomambna k to ni taka igra k lahko igraš najprej 2 del pa nov nč narobe naj povem da se da v igri tud plavat ropat po hišah in pol to prodajat vse lahko tudi kupiš več pa boš zvedel v igri ko boš sam igral
Gothic is my life !!!!!!!!! And now, I wait on Gothic 3, I know that be very good.
Skrin šhotc od G1
http://www.gamershell.com/pc/gothic/screenshots.html
Skrin šhotc od G2
http://www.piranha-bytes.com/gothic2/co ... nshots.php
http://www.gamershell.com/pc/gothic/screenshots.html
Skrin šhotc od G2
http://www.piranha-bytes.com/gothic2/co ... nshots.php
kaki screeni od G1. poglej merilnik lajfa. Pa ludek je čist drgačn ko ga maš v resnici. Daj poglej tule
- Noise Maker
- owned!
Ma to ni igra kr tako za dolgčas k lahko 10 deldjd wrote:Nekdo mi je v zasebnem sporočilu napisal naj si prvo gothic 1 igro dol potegnem zaradi zgodbe zakaj to dobro ??

Heh sam stavm da nisi tok odnesu od igre in da bi ti bla zanimiva tok ku menLordHagen wrote:poglejte moj avatar, lalala.
Js sm najprej špilu G2 pa mi ni blo nč čudnega, da ne bi zgodbe razumel. Sej ti Xardi vse lepo pove.