streljacina za mrezno igranje
streljacina za mrezno igranje
Folk kero streljacino mi priporocate za mrezno spilanje. Navelicou sem se Operation Flashpoint igrat.
.-. . ... -.-. .- - --- .-.
-
- starejša faca
Odvisno,kaj ti je ljubse.Ce si Rambo,kar pomeni da uletis pred sovrage,jih tri pihnes,cetrti pa tebe(saj je vseeno,ker se bom tako ali tako takoj pojavil nazaj),potem je zate Wolfenstein ET,vse MOHHA-e,SOF,Halo,Chaser,CS,Quake z Arenami in verjetno bi se se kaj naslo.Ce pa si bolj strateg,ki mu vec pomeni,da ga v pol ure ne ubijejo,on pa jih nekaj poslje z onega sveta,ti priporocam America s army,Vietcong,DF-Black hawk down,(karte v sklopu Normandy so najboljse,kar sem do sedaj igral).Tudi v Battlefield 1942 lahko pametno pokrivas kretene,ki letajo pred sovraga.Izbire je dovolj in nic kaj pretresljivo igro ti lahko naredijo enkratno tudi nasprotniki!
Last edited by Sriple Tix on 05 Oct 2003 22:08, edited 1 time in total.
- TommyVercetti
- vseznalec
- TommyVercetti
- vseznalec
Vredu, bom probou demote tistih spilou k jih se nism spilou poj se bom tut mal lazje odlocu. Itak, da ne sekiram ce najprej pobijem dve ta tret pa se mene sutne. Ni panike sej se poj prkazes nazaj
Strategija men ni prevec ql. Hja najprej morm dobit Delta Force: Black Hawk Down. A mogoce kdo ve kje bi lohka dobu demo tega spila ampak tak, da steka single mode.

.-. . ... -.-. .- - --- .-.
mrezno (lan) online (prek neta pac) spilanje?
no, priporocal ti nebi nic ker so ze ostali povedali, bom pa povedal kaj sem jaz spilal (oz. spilam).
sof2 - pac klasika. na izi, a vseeno mors bit mojster da obvladas.
aao (america's amry). biser, bozanstvo, ... , res najboljsa streljacina za prek neta. realna ko hudic, dobre mape, (skorej) brez cheaterjev, ZASTONJ, redni popravki in dodatki (kakopak ce jo sponzorira ameriska vojska). skratka, what more do u want? aja, rambo style odpade:)
igral pa sem se mohaa ceprav to bolj malo. vredu zadeva samo mi prva dva spila zadostujeta.
no, priporocal ti nebi nic ker so ze ostali povedali, bom pa povedal kaj sem jaz spilal (oz. spilam).
sof2 - pac klasika. na izi, a vseeno mors bit mojster da obvladas.
aao (america's amry). biser, bozanstvo, ... , res najboljsa streljacina za prek neta. realna ko hudic, dobre mape, (skorej) brez cheaterjev, ZASTONJ, redni popravki in dodatki (kakopak ce jo sponzorira ameriska vojska). skratka, what more do u want? aja, rambo style odpade:)
igral pa sem se mohaa ceprav to bolj malo. vredu zadeva samo mi prva dva spila zadostujeta.
"We ride together, we die together. Bad Boys for life." - Mike Lowrey
-
- starejša faca
Cista resnica.Igro sponzorira ameriska vojska,ki ji je glavni namen novacenje rekrutov s pomocjo AA.Ker si,predvidevam drzavljan Slovenije,se ne mores prijaviti v amerisko vojsko,torej si jim nezanimiv.Torej,odpri si npr. Hotmail in po registraciji veselo igraj.Je pa o registraciji in igranju ze veliko napisanega v tem forumu,le malo pobrskaj po starejsih stranehKista wrote:ko je glih o online igrah ne bom teme nacenjov: men je edn reku da se na america's armi ne mors prjavt, ce mas slovensk streznik napr kot jest k mam @email.si. a je to res?