mark_169 wrote:pomoje je to res da je grafika zlo pomembna za priljubljenost igre![]()
Se strinjam z Blustreakom
gta4 san andreas
No pol pa rečmo da je vice city prsu zej vn!Pa dajmo v ring Vice City pa Doom3 !Kdo bi zmagu po vasem?Mogoce lih taka grafika da vidš en kvadrat namesto glave lih ni tako dobro no ma cem rect da je važna bolj zgodba kot grafika!Npr kdo bi raje igral vice city kjer si svoboden ku ptič al pa doom3 kjer ne delaš drugega kot pobivaš neke vrage! 
Je človek je problem, ni človeka ni problema!!!
-
mlad hunter
- vseznalec
evo tipičen odgovor butastih ljudi, ki nimajo večjega IQ od Georga W. Busha...TIPIČNO!!!!vidi igro in grafika je lepa in reče:" WUAAAAAAAAAUUUUUUUU kako huda igrica, si videl kakšna grafika?!"mark_169 wrote:pomoje je to res da je grafika zlo pomembna za priljubljenost igre![]()
Se strinjam z Blustreakom
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
zakaj zato kjer obstajajo druge igre ki imajo boljso grafiko
asi ti zdi 9200 SE dobra ne bi glih reko
ma grafika ce bo taka ko v vice city bo cist dobra eni ne razumete men je prov brez veze drkat take igre k sam neki hodis in pobijas pr igrah kokr je GTA pa hodis in spoznavas mesto se zajebavas hodis v fitnes delas misije igras razne igre gazis pesake krepavas lude spizdavas (ups) avte poslusas musko porivas babe ....vozis razna vozile delas trike z BMX skaces cez skakalnice opravljas razna dela
a ni ze to dovolj da je grafika samo en stranski ucinek???
asi ti zdi 9200 SE dobra ne bi glih reko
ma grafika ce bo taka ko v vice city bo cist dobra eni ne razumete men je prov brez veze drkat take igre k sam neki hodis in pobijas pr igrah kokr je GTA pa hodis in spoznavas mesto se zajebavas hodis v fitnes delas misije igras razne igre gazis pesake krepavas lude spizdavas (ups) avte poslusas musko porivas babe ....vozis razna vozile delas trike z BMX skaces cez skakalnice opravljas razna dela
a ni ze to dovolj da je grafika samo en stranski ucinek???