C&C Generals: Zero Hour
- TommyGUN
- r00kie
C&C Generals: Zero Hour
Je kdo že špilo ta dodatek originalnim Generals???
Lahka vam sam povem da je igra še vedno legendarna in seka po dolgem in počes! Zdej so vsi narodi pri 'en glih ko so novi dodatki napr. Helix(CHINA), motorcycle(GLA), laser tank (USA).
Serija C&C je še vedno najbolša strategija in me še dandanes razveseljuje, že od leta 1995.
RAZPIŠTE SE C&C FAN-I IN FANATIKI IGRAČARSKI!
LP <All Capone>
Lahka vam sam povem da je igra še vedno legendarna in seka po dolgem in počes! Zdej so vsi narodi pri 'en glih ko so novi dodatki napr. Helix(CHINA), motorcycle(GLA), laser tank (USA).
Serija C&C je še vedno najbolša strategija in me še dandanes razveseljuje, že od leta 1995.
RAZPIŠTE SE C&C FAN-I IN FANATIKI IGRAČARSKI!
LP <All Capone>
A man who wont' die for someting is not fit to live.
jz že špilam in res je ful dobra!
sicer ladje,so ampak so dobre tako,pol je več unih zvezdic,...
sicer ladje,so ampak so dobre tako,pol je več unih zvezdic,...
Dandanes je težko biti budala. Konkurenca je enostavno prehuda.
][img:f1f1019692]http://www.siol.net/novice/XP_images/th ... 0662-0.jpg[/img:f1f1019692]
][img:f1f1019692]http://www.siol.net/novice/XP_images/th ... 0662-0.jpg[/img:f1f1019692]
skrivni rov, supa dupah air strike ki razcefuri vse, letalce ki strelja na vse kar diha (in je zgrajeno iz izdakov;), zacasno boostanje svojih enot (jim povecas moc) itd...X master wrote:Keri napadi so pa novi pri zvezdicah?
ladji res ni

"We ride together, we die together. Bad Boys for life." - Mike Lowrey
- ripper_xxx
- n00b
Generals zero hour še nism igral sam pa ga pričakujem čim prej zato ker ni boljših strategij kot C&C serije še zdej se spomnem c&c 1 ko se full sekala na začetku. Kar sm vidu pr generals presega vse meje strategij in komi čakam da si bom končno lahk zrihtu Zero Hour
se mi že prov meša ker ga še nimam 

hja, dobro, renegade je cisto druga zadeva. tisto ni strategija
meni se pa sicer zdi, da je zero hour vredu. novih enot je dosti (premalo? urg? ves da ima vsak general se svoje enote? oz. razlicice starih enot?). mape so mi kul, morda je premalo map po mojem okusu (ala twilight zone (narobe napisal verjetno;), a to je pac stvar posameznika. velikost se mi pa zdi primerna.

"We ride together, we die together. Bad Boys for life." - Mike Lowrey