Gothic 3
Aja BY THE WAY komu bi se dalo jt iskat v Nemčijo,Avstrijo in Švico eno revijo ki bo vsebovala samo stavri od gothica!
1. Št. bo vsebovala:
-Interwju MIKA HOGA
-gothic1
-gothic2+ADDON
-informacije o Modih(Poudarjam Modih, ne modih
)
-razmišljanje Mika o napakah ki so jih naredili medtem ko so razvijali gothic1
-IN KONČNO NEKAJ INFORMACIJ OD GOTHIC3(boljši in lažji začetek,izboljšana grafika)
KDO GRE Z MANO V AVSTRIJO?
1. Št. bo vsebovala:
-Interwju MIKA HOGA
-gothic1
-gothic2+ADDON
-informacije o Modih(Poudarjam Modih, ne modih

-razmišljanje Mika o napakah ki so jih naredili medtem ko so razvijali gothic1
-IN KONČNO NEKAJ INFORMACIJ OD GOTHIC3(boljši in lažji začetek,izboljšana grafika)

KDO GRE Z MANO V AVSTRIJO?

Je človek je problem, ni človeka ni problema!!!
Jaz mislim da v G3 neboč nič kaj exstra na začetku, mislim oz. sem 101%da se bo zgodba nadaljevala takoj al pa malo zatem ko se konca 2. Mogoce ti bodo na celini al pa v Korinisu priblavli "ZABAVO" pa bo nova nevarnost nastala. Kdo drug jo naj gre resit kot pa ti, samo se ti bo nekaj zgodlo pa bos zgubo vsaj nekaj svoje moci, al pa bodo orožja,... pa ostalo taka da ti ta moč ki jo maš nebo nič kaj koristla.
Pa zaradi mene je lahko grafika taka kot v 1. al pa 2 sam da je zgodba
AJA PA JU3 SE BOM SPRAVO ŠPILAT GOTHIC - NIGHT OF THE RAVEN (zaželte mi srečo)
Pa zaradi mene je lahko grafika taka kot v 1. al pa 2 sam da je zgodba
AJA PA JU3 SE BOM SPRAVO ŠPILAT GOTHIC - NIGHT OF THE RAVEN (zaželte mi srečo)
Srečno!(sm jo igrau 2dni
pol jih je pa Raven dobil po *****!
Po mojem pa boš mirno prijadral na kopno in boš kr tko malo bel slb.Nekje sm prebral(smzdi da na www.gothic3.net) da se boš takoj na začetku že srečal z orki(če bi se v enki al dvojki
).

Po mojem pa boš mirno prijadral na kopno in boš kr tko malo bel slb.Nekje sm prebral(smzdi da na www.gothic3.net) da se boš takoj na začetku že srečal z orki(če bi se v enki al dvojki

Je človek je problem, ni človeka ni problema!!!