sj mas neki prov neki pa pac ne pa niti ne mislm pojasnevat,pejte rajs nazaj na temoNesToR wrote:če ne veš pa ne zagovarjat da ima doom3 perfektni grafični pogon, perfektni grafični pogon še ne bo kmalu če bo sploh kdaj....
itak pa gta ne bo imel tako dobrega grafičnega pogona, men itak on ustreza in nimam nobene koristi če bi bla ne vem kak lepa grafika, bmk...
gta4 san andreas
LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
1. strojnih zahtev ni, ker igra ni po mojem niti 60 % narejena za PC
2. igra ne bo rabla dosti, saj se grafika od VC ne razlikuje veliko, še po slikah so avti videti identični kot v VC...
3. po mojem bo delala na nekje takšnih zahtevah kot je rekel PecHo, ker tako in tako ne bojo neki dosti spremnijali verzije za PS 2....
2. igra ne bo rabla dosti, saj se grafika od VC ne razlikuje veliko, še po slikah so avti videti identični kot v VC...
3. po mojem bo delala na nekje takšnih zahtevah kot je rekel PecHo, ker tako in tako ne bojo neki dosti spremnijali verzije za PS 2....
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
-
mlad hunter
- vseznalec
1. ivers: ni nič na netu, vse tisto je fake, ker je nemogoče da je gor, ker jo sploh niso še naredili...oni bojo zdej kar so naredili za PS 2, lepo vse sprmenili da dela za PC in dodali več stvari kot smo jih bili deležni v VC..
2. Diego: sej ni važna grafika važna je igralnost...poglej kaj naredi npr. Pro Evo Soccer, FIFI, pa ma dosti slabšo grafiko od nje...najboljši primer tega pa je DSJ, ki naščije vse ostale simulacije skakalcev...glede tega kaj je fer in kaj ni, pa je problem v tem, da so Rockstar podpisali pgodbo z Sony, da izdajo za PC verzijo in ostale komaj nekaj mesecev kasneje...
2. Diego: sej ni važna grafika važna je igralnost...poglej kaj naredi npr. Pro Evo Soccer, FIFI, pa ma dosti slabšo grafiko od nje...najboljši primer tega pa je DSJ, ki naščije vse ostale simulacije skakalcev...glede tega kaj je fer in kaj ni, pa je problem v tem, da so Rockstar podpisali pgodbo z Sony, da izdajo za PC verzijo in ostale komaj nekaj mesecev kasneje...
It´s in the game!!!
I AGREE WITH LEBRON!LeBron wrote:1. ivers: ni nič na netu, vse tisto je fake, ker je nemogoče da je gor, ker jo sploh niso še naredili...oni bojo zdej kar so naredili za PS 2, lepo vse sprmenili da dela za PC in dodali več stvari kot smo jih bili deležni v VC..
Je človek je problem, ni človeka ni problema!!!
posluste ce vam je VC delal vam bo tu san andreas ker je vse cist isto grafika srojne zahteve sam vecja je svoboda igralnosti jebe se unim (kje je ze rockstar) tam kjer so za grafiko vazna jim je zgodba pa igralnost
ce je men delal VC na 900Mhz pa 256 pomnilnika pa graficna ati radeon 9200 SE 128 MB mi upam bo delal tut ta pa se grafiko mom na 1200 pa 832x32 pa mi dela normalno!!!!!!!!
ce je men delal VC na 900Mhz pa 256 pomnilnika pa graficna ati radeon 9200 SE 128 MB mi upam bo delal tut ta pa se grafiko mom na 1200 pa 832x32 pa mi dela normalno!!!!!!!!
Neeeeeee. Kje pa. Grafika pa res ni važna. Spljoh. Ne bluzit fantje. Grafika je zelo vazen segment igranja tko kot sama igralnost. Treba je najdt harmonijo
. Hocm povedat, da grafika omogoci, da se igralec® lahko vživi v igro. Sej najbrz niste mislil porazne grafike (ala dave 1,2,X) ampak zadovoljivo, samo vseeno.
BUCEBluStreak wrote:Neeeeeee. Kje pa. Grafika pa res ni važna. Spljoh. Ne bluzit fantje. Grafika je zelo vazen segment igranja tko kot sama igralnost. Treba je najdt harmonijo. Hocm povedat, da grafika omogoci, da se igralec® lahko vživi v igro. Sej najbrz niste mislil porazne grafike (ala dave 1,2,X) ampak zadovoljivo, samo vseeno.
kje je teb pamet...deluxe ski jump,pes,gp3...,to so spili,kjer je grafika ubitacno za en k.!pa so vseen uspel,bolj kokr pa recimo nove fife in bilo kej drucga!
LP,Dani