ja, tema je nfs u2, ki ga se ni

@dule: br00tal total

lp vsem, posebej kleemnu

ajde, kista
zgleda da ne ve, ker on je največji caRKista wrote:ja whatewah stari... od cca 9.30 do cca 5.30 ti je dl-jal 10 %. zlo vlik ja. cakov bos 4, 5 dni, da bos ugotovu da si dl-jal nfs:u2 ki sploh ni taprav ampak je nateg! ce bi ti dljal taprav spil, pomeni da bi ga nekdo mogu ukradt, kar bi zagotovo povzrocilo da bi se o tem pisalo povsod na netu. je kdo kaj zasledil, fantje? spila se ni, sprijazn se! kar se pa mojga nicka tice... vidm da si nepismen. od kar sm registriran tam pise Kista, ne vem kje si ti glisto dobu. sebi iz riti potegnu mogoce? al pa mogoce TI slabo vids? se to, nOOb, pa ti ves ka lol pomen, da nam pravis da smo lol-i?
ja, tema je nfs u2, ki ga se niaja po mojem mnenju so spet nardil eno vliko napako: n2o se ti nabira kar tako od nikjer ko dobivas gune style points. bedno. po moje bi mogl nardit tko da bi mel pr seb ful vec n2o-ja, flase bi mogu sam nanovo polnit in seveda to placevat, pa motorji bi mogl bit bolj obcutlivi da bi mogl bit pazlivi z NOSom. vsaj men bi blo tko bols...
@dule: br00tal total![]()
lp vsem, posebej kleemnu![]()
ajde, kista
ti sploh ne veš kaj pomeni lol pa n00b kaj šele da bi vedel kaj pomeni 1337kleemn wrote:sory k mam adsl 2048kb/s.....tko da ne vi men pamet solit ....če nimate pojma ga ne morte kr naenkrt met..lolki enia na playstationu ga že špilate????..........ste pa zelo zgodni....morm rečt
Ti nimaš blage. Teb se sam megla kaže pred očmi. Če še ne weš, da v 21. stol. igre za na PS 2 izidejo kar veliko prej kot pa za PC. Imaš primer GTA: S.A.kleemn wrote:sory k mam adsl 2048kb/s.....tko da ne vi men pamet solit ....če nimate pojma ga ne morte kr naenkrt met..lolki enia na playstationu ga že špilate????..........ste pa zelo zgodni....morm rečt
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests