Need For Speed Underground 2
ja, ful dobr zgleda garaža kjer si ga boš prerihtavav še vrata boda odprta v krogu se bo vrtil, kot na kakem avto salonu, k jo slučajn že kdo špilaDjTomi™ wrote:enako! nevem no uradni se mi zdi da je 9. tako da bomo že kaj prej igrali! upam da čim prej.
če ste gledali kaj pimp my ride ste lahko videli kratek izsek, ker je igra sponzor!

ce si hoces downloadat nfs:u2 moras bit tak heker da heknes v EA in jim speezdis nedokoncano verzijo, grdo, polno hroscev,... si to naredil preklet caR?
na zivce mi gres ko frajaris. kam si pa ti hacknil, idiot? a mislis da si hacker ko znas e-mule al pa kazo uporablat? pejt raj mamici jokat d.ebil...
na zivce mi gres ko frajaris. kam si pa ti hacknil, idiot? a mislis da si hacker ko znas e-mule al pa kazo uporablat? pejt raj mamici jokat d.ebil...
Last edited by Kista on 06 Nov 2004 13:17, edited 1 time in total.
Nobody is perfect. I am nobody. 

- LanceVance
- vsem poznan
hahahahahaha.....mate pa res glupe .......newem kdo ampak en je tm napisu da s kazoo pa e-mulo..........to so najslabši programi jao..........če še ne veste za druge programčke jao ste pa res bedni pa ne mislm shareazo pa overnet pa take..........morš znt mal s torrenti uprvlat na ruskih straneh k jih pa vi ne boste nkol najdl k nimate pojma.....
.......tko da zaostajate.....

ojoj,KERE BUCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a si ti res glup al se glupga delas?????????????????????????????kleemn wrote:hahahahahaha.....mate pa res glupe .......newem kdo ampak en je tm napisu da s kazoo pa e-mulo..........to so najslabši programi jao..........če še ne veste za druge programčke jao ste pa res bedni pa ne mislm shareazo pa overnet pa take..........morš znt mal s torrenti uprvlat na ruskih straneh k jih pa vi ne boste nkol najdl k nimate pojma.....![]()
![]()

nfs ni nikjer,ne na ruskih niti na ameriskih ali pa kerih drugih strani!!!ce vleces slucajno dol,se ne pol oglasat,k bos dol fejk potegnu,po moznosti pa se virus!!!
nfs pa pride vn tisti dan,ki je dolocen,in ne mi buc prodajat,da ga ze vleces!!cela slovenija ga komi caka,vsi smo na netu,pa nuben ga se ni najdu,onda se najde jedna budala,ki ga ima...

LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
pač živi v svojem domišljiskem svetuindijanc wrote:ojoj,KERE BUCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a si ti res glup al se glupga delas?????????????????????????????kleemn wrote:hahahahahaha.....mate pa res glupe .......newem kdo ampak en je tm napisu da s kazoo pa e-mulo..........to so najslabši programi jao..........če še ne veste za druge programčke jao ste pa res bedni pa ne mislm shareazo pa overnet pa take..........morš znt mal s torrenti uprvlat na ruskih straneh k jih pa vi ne boste nkol najdl k nimate pojma.....![]()
![]()
![]()
nfs ni nikjer,ne na ruskih niti na ameriskih ali pa kerih drugih strani!!!ce vleces slucajno dol,se ne pol oglasat,k bos dol fejk potegnu,po moznosti pa se virus!!!
nfs pa pride vn tisti dan,ki je dolocen,in ne mi buc prodajat,da ga ze vleces!!cela slovenija ga komi caka,vsi smo na netu,pa nuben ga se ni najdu,onda se najde jedna budala,ki ga ima...

Honda S2000 je carski avto!!!!!

sam folk ma pa res domisiljo!!!!!!!MaT wrote:pač živi v svojem domišljiskem svetuindijanc wrote:ojoj,KERE BUCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a si ti res glup al se glupga delas?????????????????????????????kleemn wrote:hahahahahaha.....mate pa res glupe .......newem kdo ampak en je tm napisu da s kazoo pa e-mulo..........to so najslabši programi jao..........če še ne veste za druge programčke jao ste pa res bedni pa ne mislm shareazo pa overnet pa take..........morš znt mal s torrenti uprvlat na ruskih straneh k jih pa vi ne boste nkol najdl k nimate pojma.....![]()
![]()
![]()

LP,Dani
jaz temu ne bi rekel domišljija ampak prej retardiranost, vedno se najde kakšen tak...
pa btw če bi kdo ukradel nfs:u2 bi ea to sporočil inu tudi drugi portali z novicami, tak da ne ti meni tralala....
Half Life 2 je bil pa ukraden že dolgo nazaj in tisto je blo navadno sranje nedokončane igre, če si ti heker eh bom umrl
pa btw če bi kdo ukradel nfs:u2 bi ea to sporočil inu tudi drugi portali z novicami, tak da ne ti meni tralala....
Half Life 2 je bil pa ukraden že dolgo nazaj in tisto je blo navadno sranje nedokončane igre, če si ti heker eh bom umrl
[b:10cacc85e8] teh leet [/b:10cacc85e8]