Colin McRae Rally 04 vs. Colin McRae Rally 2005
Colin McRae Rally 04 vs. Colin McRae Rally 2005
Okey. Vem, da po pravilniku je brez veze odpirat novo temo, sodeč meni je bila ta tema neuspešna... klik! Mene zanima kdo je res boljši, prei kateri igri se vam začnehjo cediti sline, in bi ''ubijali'' zanjo. Odgovorite in povejte, kdo je najboljši. Torej naj se konkurenca začne...
colin mcrae rally 04
vs.
colin mceae rally 2005
colin mcrae rally 04
vs.
colin mceae rally 2005
Jap prow maš, sicer men noče zavijat u levo al pa u desno. U glavnem, jz sm že kar naveleičan, da MojstiKode vedno silijo u drek s temu Colinam [do 4ke je blo zanimivo ko je izšel nov del] zdej čez 3/4 leta pa bo izšel Colin 6, 2006, 6.0, 06, 006,... v glavnem man bo že kar pučas dost k si tolk spudrslajov privoščijo, pol pa še vedno lezijo z novimi deli in seveda tudi zapisi številk [04, 2.0,...], me prow zanima če bo sploh vreden nakupa nasljednji del.
poslušajte:
špil stane okrog 10 jurjev. na škatli piše da je primeren za froce od tretjega leta. fotr kup ta špil naprimer 5 let starmu mulcu. mulc nima pojma o tem špilu. rad bi pa dirkal in odklenil še tistih par avtekov. na pomoč mu pride fotr ki pa prav tako nima pojma. kaj nardit? nič drugega kot ušivim barabam par jurjev da ti izbljunejo tiste kode. kot da še to ni dovolj naredijo kode take da ne delajo na vsaki verziji igre.
PRA**CE 
špil stane okrog 10 jurjev. na škatli piše da je primeren za froce od tretjega leta. fotr kup ta špil naprimer 5 let starmu mulcu. mulc nima pojma o tem špilu. rad bi pa dirkal in odklenil še tistih par avtekov. na pomoč mu pride fotr ki pa prav tako nima pojma. kaj nardit? nič drugega kot ušivim barabam par jurjev da ti izbljunejo tiste kode. kot da še to ni dovolj naredijo kode take da ne delajo na vsaki verziji igre.

I'm back!