Need For Speed Underground 2
Njihova uradna stran - Napiš stričku googlu need for speet 8 pa poišči njihovo spletno stran !1
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
hm jest k preveč hitr pišem včasih dodam kakšno črko tja al tam pa je no !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
ze dobu demo legolas? drugac so v demotu 4 razlicice nissana 350 z, od tega so 3 nekolk mocnejse, ena je bl svoh. imas 2 moznosti: qick race- en drift in ena krozna dirka. druga je free roam moznost, kjer se vozis po mestu, ki pa ni se do konca odklenjeno (ponekod so stene, narisane so klucavnice, notr se lohk zbijes...). tisti 2 dirki lahko najdes tudi v free roamu in sicer na oznacenih mestih. pobiras tudi informacije ki jih dobis v postni predal, kao sms, v teh so namigi kako najdt kksne stacune al pa navodila za uporabi za kksno stvar kot recimo gprs (ce ga vklopis se pojavi puscica ki te pelje do kaksnih dirk ipd.) vstopis lahko v styling stacuno ki jo moras najprej se najd, sledis navodilom iz smsja pa ni tko tezko. tu lahko letis skozi meni, kot sem ze zadnc napisow. potem sta se dve stacuni, vinyl in preformance, tu imas samo v nekaj besedah povzet predogled, vstopit pa ne mores. aja zraven je se ena car trade stacuna, takoj na zacetk tm ko zacnes free roam, kjer izbiras avto (zgoraj omenjene 4 razlicice). po mestu je promet zelo podoben kot v nfsu1, s tem da se vmes vozijo se drugi dirkaci. s temi tud lahko dirkas, pripeljes mu za rit, stisnes enter in dirkata. gre pa to tako: tisti ki je prvi vozi po poljubni poti, drugi mu sledi. ce pripeljes v vodstvo ti izbiras pot, ko se prvi od drugega oddalji za doloceno razdaljo je dirke konec. krozna dirka je podobna kot v enki, z puscicami je omejen krog, ne mors po svoje vozt, so pa bliznice. drift je bol brezvezen, saj driftas po eni vijugasti cesti, promet je okrog tebe, prostora je manj, posledicno se prej zaletis in gre denar v qrac. drugace je pa free roam nekaj casa zabaven, potem pa dobis obcutek da je mesto prazno, promet ni zlo gost, dirkacov ni veliko, ljudi pa tudi ne. je pa se vseeno zabavno ko ga tisis po cesti brez cilja, sam pedal to teh metal...
se to: lastnih predelav ni.
dost mate
ajde, kista
se to: lastnih predelav ni.
dost mate

ajde, kista
Nobody is perfect. I am nobody. 

sej nisan je čist dobr avto , sm ga kar dobr stegnu po cesti sam škoda je , de ni nobene tolk ravne cete de ga stegneš !!
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
evoti tlele maš vse strani kjer je ta igra gor , jest sm jo pa s prve dol vrgu !!
http://www.eagames.com/official/nfs/und ... =downloads#
http://www.eagames.com/official/nfs/und ... =downloads#
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si