Need For Speed Underground 2
cca 350. drugac so pa prvi vtisi se kar... najeda mi to da je spet nissan 350z u demicu. so pa 4 razlicice... predelave so kar hude, tista fora je tid not k barvn plin spusti odspred, tko kt je mev brian pr skylineju u 2f2f. dodal so eno kamero, namrec guno na havbi, drugace se pa posteno vid da sta nfsu in nfsu2 ''brata'', ene par stvari so pomoje kar kopiral... dobr je ko mors sam iskat trgovine po mestu... brezveze mi je pa napr to da bos lohk u avto vgradiv tiste ''bouncer'' fedr, ko avto skace... to cist nc ne pase v en tunan, do tal spuscen avto... ampak j#### ga, tko je... da se predelvat vrata (ze videno na screenih) ne vem pa ce je blo kje videno da se bo tud havbo dal predelat... tko mislm, kok se bo odpirala. splaca se probat demo. aja se to: predelav v demotu sicer ni, lahko pa vtopis v eno stacuno in letis skoz meni predelav... sej pravm, kar okusno. aja pa zvok mi je bolsi. nevem a sm sam od enke ze pozabu a so ga res spremenil... pa dodal so predelave stevcev... torej so pisani, spaceni, porisani na mnogo veliko nacinov.
upam da boste znal razbrat, ne da se mi zdle urejat...
ajde, kista

upam da boste znal razbrat, ne da se mi zdle urejat...
ajde, kista
Nobody is perfect. I am nobody. 

- The sniper
- vsem poznan