Uf a ves zdej sem mogu pa res seenkat spil instalirat ker je ze neki cajta minil odkar sem vsa tri mape prespilou. Opa brez goljufanja.
Ok zate pa seenkat razlozim na dougo in siroko ce mi bo ratalo.
Kot sem ze umenu, najprej odpres fajl config.cfg (recimo nahaja se v C:\igre\HT18W\game\usr\config.cfg), odpres ga logka z wordom loh uporabs tut C++ lohka Notepad, skratka v tem fajlu poisces kjer ti pise uset g_console "0" in to in to niclo spremenis v enoko, da vsa stvar zgleda takole uset g_console "1" narekovaje valda pusti pri miru ok, samo enko namest nule napis. Ko si to naredu fajl shrani in to je to. Zalaufas spil, si izberes mapo (tista k ti je bolj vsec, men osebno ROCKIES). Ko se pojavs v tovornjaku, to sam ves kaj je treba napisat, in ko to mimo se lohka cheat upises.
Kako? Cist enostavno kliknes na tipko zravn stevilke ena to koj nad tipko TAB, vogalna tipka ne mors zgresit. Uglavnem kliknes nanjo in se odpre od zgori na vzol tak tem prozorn menu in tukli natikpas kode (npr.: ce koc vec denarja: cheat money 100000,…). Lej tukile spodi imas kode katere imam tut js ceprou jih nism nucou ker mi ni bilo treba goljufat je spil prevec simpl.
cheat truck (n) - Change truck type, use number from 1 - 6
cheat skill (n) - Change your skill rating from 1 - 4
cheat dmeet - Meet all drivers
cheat contracts flow (n1)(n2) - Gives you licensed routes at skill 1 - 4 *)
cheat money (n) - Set the amount of money you want to have
cheat noticket - No more speeding or overweight tickets
*) Do this for each route in the management screen. Only the
highlighted route will be affected by this cheat The first defines for
Ok pri the kodah vids oklepaje, nc nej te ne zavedejo, za denar, tovornjake in licence sem probou in tm ne pises nobenga oklepaja ker sicer ti res ne bo delal.¸
Upam, da ti bo zdej kaj bolj jasno in ti bo delal. Sklepam, da si ljubitel tovornjakou in mogoce si ze downloadou pach, ki ga vsi kritiziramo. Pred casom sem ugotovu kako se reci izbolsa, v tem smislu, da grejo tovornjaki hitrejs pa take fore an, tko da si to lohka pogledas ce gres na temo “Hard Truck 18 Wheel of Steel”.
Ce ti se ne bo kaj jasno se zopet oglasi.
Hard Truck 18 Wheels of Steels -pomoc pri pridobitvi licence
Ponavadi je zmeri moznos in izberem zmeri DirectX to pa zato ker nimam vec Diamond monster 2.
Ej goljufanje bi ti mogu stekat ker je se zmeri in se vsakmu, ki ga js poznam. Hmmm.... Sprasujem se "Al mas celo verzijo al mas demo". Men resnicno stvar dela sem jo probou, tko da noben ne more rect, da je to laz. Ena vrjanta je ta, da seenkat pogledas va cfg fajl ce je stvar res spremenjena, no ja mogla bi bit ker fajl ni nastiman na read-only vsaj pr men ne.
Zdej pa mene neki zanima "Zakaj si tako zelo zelis goljufat?". Priznam, da js zlo rad spile goljufam ampak ta spil je edn redkih, ki sem ga su obracat brez goljufanja, ceprou sem naprej goljufou to je res samo to sem sam zato, da sem zakapirou kaj je treba sploh pocet. Vega tega goljufanja je bla za 5 minut. Ko sem spil obrnu po dugem in po cez sem se zacel sele zajebavat z patch-om in sem spreminjou v cfg fajlu vse mogoce, tko da spil ratou velik velik bl zanimiu. Sicer pa o tem sem ze pisou kle na forumu (sej sem ze umenu al ja?).
Ej goljufanje bi ti mogu stekat ker je se zmeri in se vsakmu, ki ga js poznam. Hmmm.... Sprasujem se "Al mas celo verzijo al mas demo". Men resnicno stvar dela sem jo probou, tko da noben ne more rect, da je to laz. Ena vrjanta je ta, da seenkat pogledas va cfg fajl ce je stvar res spremenjena, no ja mogla bi bit ker fajl ni nastiman na read-only vsaj pr men ne.
Zdej pa mene neki zanima "Zakaj si tako zelo zelis goljufat?". Priznam, da js zlo rad spile goljufam ampak ta spil je edn redkih, ki sem ga su obracat brez goljufanja, ceprou sem naprej goljufou to je res samo to sem sam zato, da sem zakapirou kaj je treba sploh pocet. Vega tega goljufanja je bla za 5 minut. Ko sem spil obrnu po dugem in po cez sem se zacel sele zajebavat z patch-om in sem spreminjou v cfg fajlu vse mogoce, tko da spil ratou velik velik bl zanimiu. Sicer pa o tem sem ze pisou kle na forumu (sej sem ze umenu al ja?).
.-. . ... -.-. .- - --- .-.
Ok ok sem tist glede demota sem sam cist tko reklu.
DirectX bi pomje lohka delou probelm v primeru, da imas staro verzijo. Instaliri si directX 9.0 ampak delat bi moralo tut z directX 8.0. Men je. Lohka bi blo tut problem, da ti mrbit greficna directX ne podpira (dvomim). Lazi bi blo ce bi povedou kero graficno imas. Lahko bi blo tut drajverji za graficno zastareli. A jih kdaj nadgradis al ja?
Za goljufanje poglej se na temle linku k sem ti ga poizkou
http://www.actiontrip.com/cheats/hardtr ... teel.phtml
Prou veliko nouga ne bos zvedu. No na tem linku bos si loh tut dve reci dl-jas, to bos ze sam vidu kere. Sicer ce se ti gre recimo sam za dnar ti tut js lohka to uredim, sam posl mi ta shranjen fajl pa bo.
Glede na to, da zlo rt goljufam in hekam spile, da je igranje bol zabavno, se zmer tok casa zajebavam, da stvar dela.
K sem dobu HT18 sem najprej probou goljufat pa ni slo k pa sem pokapciu stvar pa je delal in zmeri dela ampak goljufanja vec ne uporablam kot sem ze reku, rajs spreminjam reci v cfg fajlu.
DirectX bi pomje lohka delou probelm v primeru, da imas staro verzijo. Instaliri si directX 9.0 ampak delat bi moralo tut z directX 8.0. Men je. Lohka bi blo tut problem, da ti mrbit greficna directX ne podpira (dvomim). Lazi bi blo ce bi povedou kero graficno imas. Lahko bi blo tut drajverji za graficno zastareli. A jih kdaj nadgradis al ja?
Za goljufanje poglej se na temle linku k sem ti ga poizkou
http://www.actiontrip.com/cheats/hardtr ... teel.phtml
Prou veliko nouga ne bos zvedu. No na tem linku bos si loh tut dve reci dl-jas, to bos ze sam vidu kere. Sicer ce se ti gre recimo sam za dnar ti tut js lohka to uredim, sam posl mi ta shranjen fajl pa bo.
Glede na to, da zlo rt goljufam in hekam spile, da je igranje bol zabavno, se zmer tok casa zajebavam, da stvar dela.
K sem dobu HT18 sem najprej probou goljufat pa ni slo k pa sem pokapciu stvar pa je delal in zmeri dela ampak goljufanja vec ne uporablam kot sem ze reku, rajs spreminjam reci v cfg fajlu.
.-. . ... -.-. .- - --- .-.