Seos. Na računalniku mam inštalirano orginalno verzijo MOHAE. Dobil sem tudi dodatke SPEARHEAD in BREAKTROUGH, a mi ne gre nobenega inštalirat, ker piše, da ne najde US ali UK verzije MOHAE. Pa mislim da še zraven 1,11. To je verjetno oznaka te verzije al kaj. A ve kdo kaj še rabium da bosta dodatka delala? A rabim še kak krek? Drugače je pa to ful dober špil, isto pa mislim za CAll of Duty.
Ok hvala. Oni patch si bom inštaliro. Se strinjam da je Call of Duty malo boljša igra sam je MOHAA tudi kr fajn špil. Vzdušje je pa pri obeh fenomenalno, tak da te je kr strah. Za prek neta pa jas tudi nea znam. Jaj vi ljudje ste že špilali ta dva dodadtka? Kak se vam zdita?
Kaj ne znaš prek neta? Samo ko klikneš na multyplaer ne daš game spy arcade, ampak browse internet server... pa dela...
Pa tudi z tem patchem, ki sem dal link lahko igraš tudi če si izgubil cd key (dela na vseh serverjih ).....
Ej Pero 12. Hvala zta oni patcch. Glih dans sem si inštaliral. Pa dela. Sam nisn vedo da rabiš samo Mohaa.exe , pa sem si kr vse na tej strani dol potegno. No saj glavno da dela. Špilal sem Spearhead pa se mi zdi kr fajn