Js sm zdej malo pršaltu na Jeep-e pa sm dobu ta špil! In nč ne zerazumem kaj zakaj kako in kam morš vozt Če je že kdo špilu ta špil mi naj pove kaj morm delat k nč ne KAPERAM.
Zelo pozno,toda nekaj casa sem bil offline!V tej igri dobivas naloge,ki jih moras opraviti,brzina sploh ni vazna.Tako moras na prvem nivoju peljati ljudi na neko tekmo 4x4 avtov,mamica te poslje po igubljeno hcerko,ki je na kampiranju in tako naprej.Kaj vem,navelical sem se je po tem nivoju.Verjetno postane kasneje,ko dobivas tezje naloge zanimivejsa.Poglej tudi 4x4 evolution2,kjer lahko dirkas,raziskujes teren ali opravljas naloge,kot v Cabeli!
tocno tako kot ti je predhodnik povedu. Misije si oznacis v garazi, katere bos reseval. Potlej pa mislim da si med igro izberes trenuten quest, kjer imas tudi navodila. Mislim da poteka nekako tako. Malo sem ze pozabil, ker je ze dooolgo tega . Drugace pa sem naredil skoraj vse misije, na koncu se mi ze ni dal vec. Ni pa vazno po kaksnem redu jih gres delat, lahko tudi samo raziskujes, ampak to ni tako zanimivo.
4x4 evo 2 je ful boljsi spil, sploh zaradi multiplayer-ja, ki je najboljsi. V Cabelli se mi zdi mal nerodno upravljanje vozil, misije pa zahtevajo kar precej casa, predvsem za raziskovanje.
Ce si zagrizen jeep-ac nadaljuj cabello in raziskuj, priporocam pa da imas cim vec rezerv goriva