Need For Speed Underground 2
grafika je enaka!!!nc ni zbolsana,vsi te spili prhajajo prehitr,komi smo preigral enko,no dobr ze pol leta nazaj,sam zdj bojo pa kr dvojko ze izdal...
pa zaenkrat me je pr spilu ganila le grafika in morda boljsa predelanost pri avtomobilih,grafika pa je sicer enaka kot pri enki!za igralnost bomo pa se vidl!
pa zaenkrat me je pr spilu ganila le grafika in morda boljsa predelanost pri avtomobilih,grafika pa je sicer enaka kot pri enki!za igralnost bomo pa se vidl!
LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
pred enim letom pa res....indijanc wrote:grafika je enaka!!!nc ni zbolsana,vsi te spili prhajajo prehitr,komi smo preigral enko,no dobr ze pol leta nazaj,sam zdj bojo pa kr dvojko ze izdal...
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
ja okej no,sam pumoje res spili prekmal prhajajo en za drugim!firme vibr rabjo kes ocitno!!LeBron wrote:pred enim letom pa res....indijanc wrote:grafika je enaka!!!nc ni zbolsana,vsi te spili prhajajo prehitr,komi smo preigral enko,no dobr ze pol leta nazaj,sam zdj bojo pa kr dvojko ze izdal...
LP,Dani
- The sniper
- vsem poznan