gothic - vodič
To sem tud jaz naredu Cwirpc v katerih gorah mogoče tam kjer so tud zraven tisti z lokiItak wrote:A-A nima ga....ma ga un k prodaja travco u New campu sam sm od njega takrat ko sm imel izbero kaj naj si uzamem uzel en ekstra močn đoint da sm prepriču enga druzga balla...

Gothic is my life !!!!!!!!! And now, I wait on Gothic 3, I know that be very good.
Čuj, nevem kaj mislišLee wrote:To sem tud jaz naredu Cwirpc v katerih gorah mogoče tam kjer so tud zraven tisti z lokiItak wrote:A-A nima ga....ma ga un k prodaja travco u New campu sam sm od njega takrat ko sm imel izbero kaj naj si uzamem uzel en ekstra močn đoint da sm prepriču enga druzga balla...
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
sej je več gurusev in niso samo štirje enega si že z slip potem drugi je ko učence uči onbo ti reko da moreš enega iz old campa prepelat pa idi proti vratom pa boš srečo juro-ta (ne guru) al nekaj takega blablabla in tam bo en od njegovih učencev drugače oblečen! z tistim govori in greš v old camp pa boš naše neki enega in ga odpelo v swamp! maš že dva! potem greš do lestera naj ti razkaže pa se pogovori z njim! maš tri! četrti pa je ko nekaj sku tučkajo pa en ko ma ime se pogovoriš z njim pa ti bo reko da moreš it po enega, da ga zamenja in ti lepo greš po njega ga z neko sablo spraviš na tla! ( ne ga ubit samo da ne bo imel energije več) greš tja in bo četrti guru govoril s tabo in greš do cor caloma in si član! samo pol se boš še jebo na orc cemetery!Itak wrote:A-A nima ga....ma ga un k prodaja travco u New campu sam sm od njega takrat ko sm imel izbero kaj naj si uzamem uzel en ekstra močn đoint da sm prepriču enga druzga balla...
- Frodo
- igralec polkovnik
- Location: Maribor ->Štajerska prestolnica -> Glavno mesto vzhodne Slovenije
kak naj grem v old camp če pa me sovražijo in me hočejo ubitCwirpc wrote:Idi skoz "zadnja" vrata v old camp. Idi desno mimo čuvaja ki sedi, se z njim pogovori in se pripravi. Idi dalje po potki (ki je polna orkov) mimo Orc Town (ne idi not) do močvirja. Xardas je na vrhu gore. Samo pazi ker te na poti do njega še čakajo 3 elementalna presenečenja.

Ko prideš prov do dna se obrneš in greš mimo ob steni(ne nazaj od koder si pršu.tm nekje koder so pajki.Frodo wrote:zaj sem v free mine pa iščem zdravilo za orka! kje je ker ga še nisem najdo
Se vem da ti nism neč povedu ma uglavnem prov na dnu blizu tiste orke.

Je človek je problem, ni človeka ni problema!!!