gta4 san andreas
ou ma kašno ocenjevanje po trudu...kaj oni vejo kolko so se trudli...oni ocenjujejo po tem kar dobijo...fak če bi ocenjevali po trudu potem bi mogla Mafia dobit oceno 999....Lee wrote:Že že vsak ma svoje mnenje sam lahko bi to ocenjeval tud po trudenju ustvarjalcev ej pa si Gothic sploh že videl kdaj al pa malo igral tam okul 10 ur od začetka
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
ma da ki malo....malo dosti smo zašli s teme....v glavnem še enkrat so potrdili, da bo glasba bol early 90s...in da bo prizorišče ala west coast gang wars...
It´s in the game!!!
- DjTomi™
- igralec legenda
Eine gute und eine schlechte Nachricht warten auf euch. Beginnen wir mit der schlechten Nachricht. Wie Take 2 in einem Pressebericht nun offiziell bekanntgab, wurde die PS2-Version von GTA San Andreas um eine Woche nach hinter verschoben. Europäer kommen nun also erst am 29. Oktober in den Genuss des neuen GTA-Titels.
Nun zur guten Nachricht: alle PCler können aufatmen, denn Take 2 hat die PC-Version von GTA San Andreas nun offiziell bestätigt.
Ab Mai 2005 können PC-Gamer somit etwa mit San Andreas rechnen. Sobald Genaueres zum Releasetermin bekannt wird, erfahrt ihr es natürlich hier.
kratek prevod! izid za ps21 so prestavili za en teden izid za pc pa je maja 2005
Nun zur guten Nachricht: alle PCler können aufatmen, denn Take 2 hat die PC-Version von GTA San Andreas nun offiziell bestätigt.
Code: Select all
Additional products planned for fiscal 2005 from Rockstar Games include Grand Theft Auto: San Andreas for PC in the third quarter[...]
kratek prevod! izid za ps21 so prestavili za en teden izid za pc pa je maja 2005
Msg4All: Kill all lamer's!!!!
Tu imate še nekaj informacij:
Kot je že v navadi, nas bodo pri Rockstar Games znova razveselili s poletnim izidom novega dela serije GTA. Take-Two Interactive poroča, da so se konzolaši pritoževali, ker so jim (nam :]) prestavili izid GTA: San Andreas za en teden. Mi na PCju pa bomo lahko čakali še slabo leto na to epsko igro, kar pomeni izid nekje od 1. maja pa do 31. julija 2005.
No, ni vse tako črno, kajti lastniki Xboxov so doživeli močnejši šok, saj se bodo lahko zaenkrat glede igre obrisali pod nosom. So pa zato toliko bolj veseli Japonci, ker se bodo skupaj z nami veselili že poleti.
Vir: slo-igre
Kot je že v navadi, nas bodo pri Rockstar Games znova razveselili s poletnim izidom novega dela serije GTA. Take-Two Interactive poroča, da so se konzolaši pritoževali, ker so jim (nam :]) prestavili izid GTA: San Andreas za en teden. Mi na PCju pa bomo lahko čakali še slabo leto na to epsko igro, kar pomeni izid nekje od 1. maja pa do 31. julija 2005.
No, ni vse tako črno, kajti lastniki Xboxov so doživeli močnejši šok, saj se bodo lahko zaenkrat glede igre obrisali pod nosom. So pa zato toliko bolj veseli Japonci, ker se bodo skupaj z nami veselili že poleti.
Vir: slo-igre
Podzemna železnica bo 100 %
Podzemna železnica bo 100% kr sm nek js nek to prebral.
Re: Podzemna železnica bo 100 %
sj to je tut pr gta 3
zato ker po navadi v obalnih mestih ni podzemne železnice....oz. tisto je kot nekakšna kopija Miamija, kjer pa ni podzemne....
It´s in the game!!!