gta4 san andreas
pa da gremo nazaj na temo, kaj ne štekaš??barcelona wrote:kam nej pridemo no. kak gta san andreas
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
Ne ugovarjaj novinček ups mlajši bralec . Da nam jaz prej tebe počubarcelona wrote:vice City je bil prow zakon pa naj mi kdo ne rece da ne k ga počim!!!Lee wrote:Maa itak bo ta GTA ze en K#### tko k Vice city
kej mu je falilo dej zini

Gothic is my life !!!!!!!!! And now, I wait on Gothic 3, I know that be very good.
[quote="Lee"][quote="barcelona"][quote="Lee"]Maa itak bo ta GTA ze en K#### tko k Vice city[/quote]
vice City je bil prow zakon pa naj mi kdo ne rece da ne k ga počim!!!
kej mu je falilo dej zini[/quote]
Ne ugovarjaj novinček ups mlajši bralec . Da nam jaz prej tebe poču :D[/quote]
ku da si ti maturiral iz iger. ce si ti maturiral sm jst diplomiral. no povej mi kaj je falilo vice cityju. ce mi odgovoris je uredi in cene je lih tko prow. vem da nimas odgovor ker ni takih nnapak. je pa res da je smotano ker ne mores plavat. to me niti ne moti tolko. je pac nespo;).
vice City je bil prow zakon pa naj mi kdo ne rece da ne k ga počim!!!
kej mu je falilo dej zini[/quote]
Ne ugovarjaj novinček ups mlajši bralec . Da nam jaz prej tebe poču :D[/quote]
ku da si ti maturiral iz iger. ce si ti maturiral sm jst diplomiral. no povej mi kaj je falilo vice cityju. ce mi odgovoris je uredi in cene je lih tko prow. vem da nimas odgovor ker ni takih nnapak. je pa res da je smotano ker ne mores plavat. to me niti ne moti tolko. je pac nespo;).
A bi rad odgovore no tu so: No kot si že rekel ne da se plavat potlej v nobeno hišo se ne da (razen v kakšne 3 ali 4) saj v tiste ki juh kupiš bi se res lahko dalo potlej do kraja bedne naloge ki naj bi ble kao mafijske npr: ko voziš avijonček in spuščaš dinamitke , zgodba je kr neki nč posebnega , igra je tudi malo otročja glede na tommy verccety-a ki zna voziti vse od avtov, težkih motorjev , helikopterjev , čovnov ..... , grafika sploh ni dobra še posebej če pogledaš animacije ljudi , orožje je čisto nerealistično oziroma deluje nerealistično ko trosi metke čisto naravnost v enem šopu , avti izginjajo npr: pustiš enga za vogalom sam pogledaš stran in ga že ni več, policaji se kar od nikje čarajo ............................................................................. no to je to a si zdaj zadovoljen you smart ass
drgač je bil pa men bolši GTA 3 

Gothic is my life !!!!!!!!! And now, I wait on Gothic 3, I know that be very good.
- DjTomi™
- igralec legenda
Lee wrote:A bi rad odgovore no tu so: No kot si že rekel ne da se plavat potlej v nobeno hišo se ne da (razen v kakšne 3 ali 4) saj v tiste ki juh kupiš bi se res lahko dalo potlej do kraja bedne naloge ki naj bi ble kao mafijske npr: ko voziš avijonček in spuščaš dinamitke , zgodba je kr neki nč posebnega , igra je tudi malo otročja glede na tommy verccety-a ki zna voziti vse od avtov, težkih motorjev , helikopterjev , čovnov ..... , grafika sploh ni dobra še posebej če pogledaš animacije ljudi , orožje je čisto nerealistično oziroma deluje nerealistično ko trosi metke čisto naravnost v enem šopu , avti izginjajo npr: pustiš enga za vogalom sam pogledaš stran in ga že ni več, policaji se kar od nikje čarajo ............................................................................. no to je to a si zdaj zadovoljen you smart assdrgač je bil pa men bolši GTA 3
to kaj si ti napisal je res ampak iz napak se učimo! nihče ne rekel da je VC brez napak! mislim(pa sem se tudi že delno prepričal(skreni, filmček)) da so te napake odpravili(vsaj nekaj). pameten je lahko vsak sam idejo prenesti na računalnik pa potem med ludi je pa čist druga zgodba!

ok. hvala k si povedu kej ti je falilo. to je sicer res da so pr GTA 3 ble naloge bolj mafijske ampak se pa ne da vozit motorja , se ne da kupavat bajt in se ne da furat helipada pole špa se ni arene za nascar, motocross. ni blo niti vojasnce in tako dalje da niti ne govorimo.OK?
kej zdej pr san andreas bodo novi avti (infernus, stinger,....) al bojo take starine (idaho, perennial,.....).
kej zdej pr san andreas bodo novi avti (infernus, stinger,....) al bojo take starine (idaho, perennial,.....).