STFU retard !!Lee wrote:MAAA................................ F u k i se ..............
Juiced
Za ta špil pa morn reč da je bil polomija. Lahko bi bil dosti bolši če bi se pri izdelavi bol potrudliBB4l wrote:monster garage..2fast wrote:nfs underground ma bol osnovne stvari... bi blo fajn da bi tako igro nardil k bo blo ful podrobno pa da bi avto mogu si sam skupi sestavit al pa karoserijo sam oblikovat...fajn bi blo
Aha a tak vidm da negdo ve moje Geslo je pa dolg rabu da je pogruntu ja bomo mi tole mal spremenl da me novš ti več F U K U tleleKista wrote:lee, vidm da mas mentalne probleme... kaj ko bi se oglasil pri psihiatru? poglej nism ti nc hotu sam reku sm ti da ce tezko beres moje poste jih ignoriri, tko kot jst tvoje.
bo zdej slo?

Gothic is my life !!!!!!!!! And now, I wait on Gothic 3, I know that be very good.
men je tud skor mal prevec arkadna, morm pa rect da se rwd avto (supra) precej vrti in je tezko pelat... kar nekak ni glih najbl arkadno...
@lee: wtf je s tabo na robe? jst vem samo eno geslo: svoje. tvojga pa ne ok? ne vem kaj bluzis... skuliri se... pa pliz ce mas se kksne probleme s tezavami oz bi mi se kej rad povedov mi posl pmsg, v to temo ti ne bom vec odgovarjov...
ostalim pa se oproscam da sva skrenila offtopic in zasmetila temo... ne bom vec

@lee: wtf je s tabo na robe? jst vem samo eno geslo: svoje. tvojga pa ne ok? ne vem kaj bluzis... skuliri se... pa pliz ce mas se kksne probleme s tezavami oz bi mi se kej rad povedov mi posl pmsg, v to temo ti ne bom vec odgovarjov...

Nobody is perfect. I am nobody. 

pravzaprav mas prav,ni cisto arkadna,vcasih se pokaze tud mal simulacije!Kista wrote:men je tud skor mal prevec arkadna, morm pa rect da se rwd avto (supra) precej vrti in je tezko pelat... kar nekak ni glih najbl arkadno...![]()
LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
ka need for speed pa ni arkadaindijanc wrote:lee:ne bod tecen pa ne vlec krega u nedogled!
kista:pust lee-ja u k.!
juiced:bomo se videli,mene zaenkrat ni preprical,predvsem zaradi arkadnosti!!

jaz sem gledal slike...vsaj neonke se bojo lepše vidle..ker mi je pri need for speedu šlo na živce da se nenke niso bolj vidle..upam da se bodo tu..igro bom pa itaq igral ekr bo clio pa audi notre

[b:10cacc85e8] teh leet [/b:10cacc85e8]
bli so evropejci: vw golf gti, peugeot 206 s16, pa se edn pomoje pa se ne morm spomnt... sej to smo nek ze govoril... drugac si pa lohk v nfs porsche predeloval porscheje, za road chalenge se pa ne spomnem k sm biv se tko mejhn k sm ga igrov da se nism znov velik po anglesk, tko da sm jst sam dirkov...
Nobody is perfect. I am nobody.