Splinter Cell Pandora Tomorrow - pomoč
Splinter Cell Pandora Tomorrow - pomoč
Torej sem pri koncu koncu 2 misije.
Vem zato ker sem si pomagal z walktrogh na netu ampak mi tudi tako ni uspelo.
Se sreene:
Drugace sem se tut z unim francozom pogovarjal in se ne zgodi nič.
Kaj morem naredit da bom končal misijo?
Vem zato ker sem si pomagal z walktrogh na netu ampak mi tudi tako ni uspelo.
Se sreene:
Drugace sem se tut z unim francozom pogovarjal in se ne zgodi nič.
Kaj morem naredit da bom končal misijo?
LP
pandora tomorrow
polek ležečih vojakov je ventil-vstreli v njega
- LanceVance
- vsem poznan
- The sniper
- vsem poznan
- LanceVance
- vsem poznan
[quote="The sniper"]ja Lee kaj si naredu pa s tastaro grafično !! Pa kup si herkulus grafično [quote]
MIČO pa ti ne razumeš Poglej ATI in NIVIDIA samo razvijeta tehnol Hercules in drugi npr: Gigabyte, Asus sapphire ....... pa izdelujejo grafične zanj a razumeš zdej ti to
MIČO pa ti ne razumeš Poglej ATI in NIVIDIA samo razvijeta tehnol Hercules in drugi npr: Gigabyte, Asus sapphire ....... pa izdelujejo grafične zanj a razumeš zdej ti to
Gothic is my life !!!!!!!!! And now, I wait on Gothic 3, I know that be very good.
Kup si kar Radeon 9600 XT 256 Mb (45 jurju) PriporočamLanceVance wrote:ja no zanima me za 9600 sry sm se zatipkov no a bi bla uredu aja če z dobre 3 mesce pa tko najbrž nov comp dobim tko da rabim sam eno k bi bla bolš od geforce4 mx440 a je radeon 9600 vredi???. drgač na novem kompu bom pa tko sigurn x600 mel al pa še kej bolšga
Gothic is my life !!!!!!!!! And now, I wait on Gothic 3, I know that be very good.
- The sniper
- vsem poznan
- The sniper
- vsem poznan
Poglej zaka pa mislš da se imenuje npr: Asus grafična: Asus Radeon 9600 XT Ali Hercules All in Wonder 9800 SE (Za primer) Al pa ti ta stavek kaj pomen "Gogabyte se je poslovil od ATI" Joj si paThe sniper wrote:ja itak da razumem ATI pa NVIDA ATI ma radeon in sam radeon NVIDA ma pa geforce zdej razumeš pa pol je še Gigabyte, INNOVISION, LEADTEK, MANLI, SAPPHIRE in HERCULES je svoja firma in si sama razvija tehnologijo zdej razumeš LEE
- LanceVance
- vsem poznan
- The sniper
- vsem poznan