Grand Theft Auto Vice City
taxi pravš a rabš NEW VICE CITY 100%savegame?
Mim grede a kdo rab ozadje za zagon vice citi delam po naročilu tu je moj prvi izdelek

Za to sliko sem rabil 5minut časa
Upam da vam je ušeč to ja za prvič lahk vam naredim po naročilu samo sliko mi pošljite na naslov
sergej.pust@guest.arnes.si
Mim grede a kdo rab ozadje za zagon vice citi delam po naročilu tu je moj prvi izdelek

Upam da vam je ušeč to ja za prvič lahk vam naredim po naročilu samo sliko mi pošljite na naslov

Spust1 a.k.a GOBA
dej pošlm ti jih če mi daš e-mile
pa program je Zmodeler
pejt na
http://www.gta-fr.com
http://www.gta-action.com
NE ENI OD TE
pa program je Zmodeler
pejt na

NE ENI OD TE
Spust1 a.k.a GOBA
- DjTomi™
- igralec legenda
spust1 wrote:taxi pravš a rabš NEW VICE CITY 100%savegame?
Mim grede a kdo rab ozadje za zagon vice citi delam po naročilu tu je moj prvi izdelek![]()
Upam da vam je ušeč to ja za prvič lahk vam naredim po naročilu samo sliko mi pošljite na naslovsergej.pust@guest.arnes.si
ej kko lohk daš sliko za ozadje v 256 barvah?? men vedno nardi zmazek!! pa to maš tisto ko se ti igrca nalaga na začetku?? pa pol naredi mal lepšo in dj neko slikco od GTA:VC not ne pa P***O!!

Msg4All: Kill all lamer's!!!!

DJpuma z modeliranjem se ne ukvarjam ker za nardit en dober model rabis full casa in casa nimam.. raje najdem kasne take kot si ti da mi nardijo kasen 3d model ki majo cas
P
jst vecinoma skriptiram in editiram audio fajle in slike... se to dajem raje drugim delat ki sem "malo" len
P
btw.. ze ki znas modellirat posli mi en model da vidim malo kolko praxe mas.. in se neki... nabavi si program 3D max

jst vecinoma skriptiram in editiram audio fajle in slike... se to dajem raje drugim delat ki sem "malo" len

btw.. ze ki znas modellirat posli mi en model da vidim malo kolko praxe mas.. in se neki... nabavi si program 3D max

ej spust1 dej pošli mi zip file od tiste Yamahe ki si dal gor sliko....al pa povej kje si dobu...
pa še to...inštaliral sm si BMW M3 Cabrio, in sm ga dal not namesto Bansheeja, pa ga nikjer ne najdem...a je to mogoče zaradi tega, ker sm lodal igro?ali moram začet novo igro da se mi pojavi not?
pa še to...inštaliral sm si BMW M3 Cabrio, in sm ga dal not namesto Bansheeja, pa ga nikjer ne najdem...a je to mogoče zaradi tega, ker sm lodal igro?ali moram začet novo igro da se mi pojavi not?
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo