Nekaj takega kot Half LifeAragorn wrote:Ko prideš v celico smrti se v zaporu zgodi nekaj čudnega. zapor se napol poruši in po njem začnejo strašiti morilske pošasti.
the suffering
Ubistvu nemorem, ker igram jako malo. Pocasi...pa sele zacel sem. Tko da...soriAragorn wrote:pol mi pa lah pomaga¹. obstau sm v asylumu, ker ne vem kako se vse projektorje uniè da bi pr¹u vn??RedDevil wrote:Nagradno za pismenost dobi - Gorn
Drugace pa kul spil. Hudo vzdusje, 2 revolverja sekata ( ), zanimivi monstrumi z par dobrimi potezami, vsecna storija in seveda moznost treh koncev...Sem bil prijetno presenecen:)
mislm da mam ¹e dva projektorja pr unih vratih pa ¹e enga v uni dvorani k je kao gledali¹èe al kaj js vem...
"We ride together, we die together. Bad Boys for life." - Mike Lowrey
hehe res dobr špil pa un k je reku da je že bolj grozne špile igrou laže k je ta daleč najbol napsiheran. Sam je zlo dobr narjen od grafike do zvoka. Začneš v zaporu, čist je tema iz baterijo si svetš da mal okol vidš in pobijaš pošasti.
Ampak ni kr neki špil ma rep in glavo in je dost kvalitetn še posebi mi je všeč da lohk igraš 3.osebno in 1.osebno in oboje laufa super.
Ušeč mi je svetloba in detajli k je hudo narjen čeprou je tema je vsen dost ql za igrat in vse lahko razfukaš. Dobr je to da lohk primeš omaro in jo povlečš stran.
In res je to da k jo ponoč igraš te kr kakat prime predvsem zarad zvoka k je res psihotičn skos eni kriki zadi pa eni fleši skos modelu pred očmi skačejo. Skeri je tut to k pošasti najprej slišš ponavad šele pol vidš kako se plaz proti tep in iz krempli praska po zidu in vidš iskre in sledi kremplov na zidovih. Ampak vsen ocena 10 in letos zihr najbolši špil do dons.
Ampak ni kr neki špil ma rep in glavo in je dost kvalitetn še posebi mi je všeč da lohk igraš 3.osebno in 1.osebno in oboje laufa super.
Ušeč mi je svetloba in detajli k je hudo narjen čeprou je tema je vsen dost ql za igrat in vse lahko razfukaš. Dobr je to da lohk primeš omaro in jo povlečš stran.
In res je to da k jo ponoč igraš te kr kakat prime predvsem zarad zvoka k je res psihotičn skos eni kriki zadi pa eni fleši skos modelu pred očmi skačejo. Skeri je tut to k pošasti najprej slišš ponavad šele pol vidš kako se plaz proti tep in iz krempli praska po zidu in vidš iskre in sledi kremplov na zidovih. Ampak vsen ocena 10 in letos zihr najbolši špil do dons.
- The sniper
- vsem poznan