Pro Evolution Soccer 3
jaz mam eno uprasanje... a obstaja kksna opcija, da igra laufa hitreje, ker meni se use premika kot da je pocasni posnetek
. sej filmi laufajo normalno, sam ko se pa tekma zacne je pa use pocasi.... sem iskal v seetings pa nism nic najdo. al sploh obstaja taka opcija?????

Ain't nuthin' but a gangsta party
najprej,k vm pocas dela;dejte resolucijo na 640x480,pol bo delal,tko k more!
pol pa za tole,odvzem zoge!jst se nism nobene tipke najdu kuko jo vzames,najboljs pa je,da laufas k nasprotnemu igralcu,pol se zacneta prerivat in nato dobis zogo,razen ce ni faula!vsaj jst zogo najveckrat tko dobim!!!
pol pa za tole,odvzem zoge!jst se nism nobene tipke najdu kuko jo vzames,najboljs pa je,da laufas k nasprotnemu igralcu,pol se zacneta prerivat in nato dobis zogo,razen ce ni faula!vsaj jst zogo najveckrat tko dobim!!!

LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
- stiffmaister
- starejša faca
no da še tu začnem temo, ker vidim da se ful malo o tem pogovarjate....kaj je narobe pr meni da tak počasi dela igra(kot počasni posnetek dela...Opis v igralec.com: Večja težava je predelava, ki dela mnogim probleme. Igra namreč včasih deluje v slow motion načinu, predvsem ko je veliko igralcev na enem mestu (recimo v kazenskem prostoru). Jako moteče, še bolj pa to, da do sedaj tega noben popravek ni odpravil.) pr men je problem da mi igra vseskozi dela v slow motionu, tud če je igralec čist sam... Prosim prosim prosim pomagajte ker bi ful ful ful rad špilo to igro normalno...
zamazan buler ti bočno parkiram v lape
- stiffmaister
- starejša faca