Tomb Rider- Angel of darkness

Pogovori o že izdanih igrah, nasvetih za igranje...
Post Reply
KRUSEBA
n00b

Tomb Rider- Angel of darkness

Post by KRUSEBA » 02 Jul 2004 10:38

kdo ve kje se da tujejezično verzijo Lare Croft Angel of Darkness, ki je v italijanščini, pretvort s kakim krekom ali patchom, v drug jezik ali se ne da??
hvala, vsem če kdo ve. :!: :!:

Lee
vreden igralca

Post by Lee » 02 Jul 2004 11:59

mogoče se da kako sam jaz ne bi vedu ampak si se zajebu če maš italjansko verzijo ker nimaš z njo kj počet :roll: A maš oroiginal :?:

KRUSEBA
n00b

Post by KRUSEBA » 02 Jul 2004 13:25

ne ni original, ker je z neta sneta preko e-mule, ker druge ni bilo. Sem dobil ene crack iz angleške strani za vse jezike, sam se mi zdi da verzija igre ni prava, pa je še vedno v Italjanščini:=) Pa se da glih tko špilat, sam vse je v italjanščini, od teksta, cutsceenes, filmčki, pa navodila,...

ja sej vem zastojn stvari se ne gleda v zobe. sem pač upal, da bi se dalo kako skrekat ali kaj.
ker un fajl za all languages je velik skor 10 MB.

lp

KingpiN
igralec jr.

ws

Post by KingpiN » 02 Jul 2004 16:28

Lee
vreden igralca

Post by Lee » 04 Jul 2004 15:00

KRUSEBA wrote:ne ni original, ker je z neta sneta preko e-mule, ker druge ni bilo. Sem dobil ene crack iz angleške strani za vse jezike, sam se mi zdi da verzija igre ni prava, pa je še vedno v Italjanščini:=) Pa se da glih tko špilat, sam vse je v italjanščini, od teksta, cutsceenes, filmčki, pa navodila,...

ja sej vem zastojn stvari se ne gleda v zobe. sem pač upal, da bi se dalo kako skrekat ali kaj.
ker un fajl za all languages je velik skor 10 MB.

lp
Ja nimaš kj druzga kot da probaš od kakšenga prjatla dobit angleško verzijo al pa kupt original ker se splača za tuk dobro igro itak pa je čist pocen 10$ ali 2500 SIT :wink:

Post Reply