Need For Speed Underground 2
ne sej nism mislu, da bi bil kaj drugačen špil...samo če pogledaš Duke Nukem Forever.....pol veš kje si.....
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
ko gledam tote schreenshot-e se mi zdi da si boš lahko tudi garažo izbral ali pa da boš lahko si zamenjavo garage ... npr : če si boš hoto vgradit nitros oksid boš morav iti k posebnem prodajalci , če boš hoto si nadgradin motor k tretjem prodajalci al mehaniki ki bo v mestu in za to so na schreenshot-ih drugačne garaže vidne ...
tak si jaz to razlagam
Need For Speed: Undergrund

tle je par screenow in opis...
http://www.nfs-planet.de/nfs8_screens.php?lang=eng
upajmo da bo EAju koncno po 4ih letih uspelo nardit en NFS ki bo bil vreden nakupa in preigranja... ne pa kot HFS:HP2 in NFS:U ... to so ble najbolse arkade ki sem jih kdj igraw in pa tudi najbol razoèarljive NFSjewke ...
tko da.. NFS:Porsche 2000 je sevendo najbolsa NFS... zame
vsekakor pa NFS:U2 si nebi smeli privoscit da nebo poskodb.. ki cene ni niti uzitek predelovat awto.. ca ga samo predelujes in nic ne poprawljash :/
http://www.nfs-planet.de/nfs8_screens.php?lang=eng
upajmo da bo EAju koncno po 4ih letih uspelo nardit en NFS ki bo bil vreden nakupa in preigranja... ne pa kot HFS:HP2 in NFS:U ... to so ble najbolse arkade ki sem jih kdj igraw in pa tudi najbol razoèarljive NFSjewke ...
tko da.. NFS:Porsche 2000 je sevendo najbolsa NFS... zame
vsekakor pa NFS:U2 si nebi smeli privoscit da nebo poskodb.. ki cene ni niti uzitek predelovat awto.. ca ga samo predelujes in nic ne poprawljash :/
bobo vidli kaj bo.... da pa se bi avti poškodovali in bi jih mogel dat popravlad bi blo zanimivo ampak potem dirke nebi smele biti tak kot so v nfsu to mislim to da če si hotel zmgagati zadnje dirke si mugel vozit kolko je šlo z naj večjo hitrostjo kar je blo možno v ovinek in te si se kar hitro zaletel... mislim povedati to da če bojo poškodbe na avtih bi morali narediti tako da bi se računalniški nasprotniki tudi pazli poškodb in karambolov da nebi vozili kolko gre....
upam da ste razumeli za kaj se gre
mater sem ze zabluzo...

upam da ste razumeli za kaj se gre

mater sem ze zabluzo...

pa dodajanje novih avtov more bit tud pa delov !!
s takimi se počas naveličaš , pa je treba mav zamenat !
s takimi se počas naveličaš , pa je treba mav zamenat !
najdete me največ tlele:
Team-VW.si
Team-VW.si
street legal racing redline je kul spil,sam NUJNO mors potegnit dol poravke,da se potem da igrat!s popravki je perfektna!ce bo bil underground taksen,potem bo izsel v zares pravi luci,kajti enka me je nekoliko razocarala,sploh poskodbeni model,ki ga sploh ni!!!dule wrote:No če je kdo že igral street egal racing readline , potem ve kako je to !!
tm dobiš en avto , dirkaš ,za vsako dirko dobiš keš potem pa počasi nadgajuješ mašino in avto , s sčasoma po dobiš še močnejše mašine in dele , tako da ti gre še hitre !!
Taka bi mogla bit ta nova igra !!

LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
kaj ce men pol spil,k se gre za enga dobrga,pa ni poskodb?pa ne gre se tuki zdej za arkadnost ali simulacijo,gre se za vecjo uzivancijo pri samem spilu,ne pa da klele tekmujemo,kdo bo veckrat povedal,da ni poskodb!!!po mojem bi blo s poskobami bolj zanimiv...BB4l wrote:nad you done it once again...![]()
ze 1231321312x smo povedal, da poskodb ni, ker je arkada. tut v dvojki skor 100% ne bo poskodb, ker je (ja!) ARKADA.
in ne jokite spet o tem, zakaj ni poskodb
LP,Dani