True Crime:Streets Of L.A.
ble
najprej moraš vsaj eno kost poiskat v mestu(kr dost velka zlata in se v krogu vrti)ko jo najdeš se ti na zemljevidu pokažejo vse lokacij kje so te kosti,upog88 wrote:neki me še zanima kako bi odklenu snoop dogga
za enkrat sem sm prvo našu,ni se mi še dalo jih pobirat

ble
ne,ne sj je več kost sm ko eno najdš se ti vse prkažejo na zem. bom ko bom mel cajt scree shoot nareduupog88 wrote:kje pa je ta kost a obstaja kšn načrt k je gor narisana.

ja fak ne, mene tud oni general sprefuka do konca, pol sem pa probal dat continue story, pa sem se zbudo ko sn padal iz stolpnice dol.
a ni tak, da ko se voziš po mestu, pa mas one plave ikone na zemljevidu( fajt, strelanje,...), da ce gres tja pa uspesno naredis tisto, da se pol nadgradis in znas vec for?
a ni tak, da ko se voziš po mestu, pa mas one plave ikone na zemljevidu( fajt, strelanje,...), da ce gres tja pa uspesno naredis tisto, da se pol nadgradis in znas vec for?
Ain't nuthin' but a gangsta party
to je cista resnica,ni uspela,kot so mnogi govorili,vsaj meni ni vsec!sploh grafika je podenj,glede na to,da so graficne (novejse) pripravljene poganjati dosti lespo grafiko!SPIL NI NIC POSEBNEGA!!!dragan wrote:Ta igra še GTA :Vice Cityu še do kolen ni vsaj meni.
LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
ble
glede grafične podobe imate prav.
če si kdaj v življenju gledal kriminalko z dvema zvezdama je to isti šit (mislm na zgodbo).
če si kdaj v življenju gledal kriminalko z dvema zvezdama je to isti šit (mislm na zgodbo).

ble
pri tem špilu naj bi bla psebnost da si kao sam izoblikuješ zgodbo
ble
če hočeš bit snoop dog vtipkaj za ime ACTVZZL 

blw
probat ni greh