Far Cry
ahm, sam je softmodana pa navita. pa ni vec original hladilnik ampak en mutantLee wrote:Hvala za potrdilo da na Radeonu 9600XT 256 lepu dela ker jaz si nameavam kupiti prav to grafično

We ride together, we die together...BadBoys4life!!!
Re: ble
levo od alta in desn od levga ctrlivers wrote:katera tipka pa je vindows pa dej to mal bolj povej ko pravs da si nazaj kliknu
sm kokr jst vem to nimajo vse tipkovnce

ble
čist tko glede grafičnih,men dala na geforce 440 mx 

sej nvidia bo korak pred atijem,k dela v tej smeri,ati pa iz leta v let ven da bolj ali manj enak izdelek,le vec cevovodov majo graficne...dobr,logicno da podpirajo zahtevnejse igre,sam ce pogledate nvidio,fx je mel slabo podporo directx 9.0 novi,6800 pa ima ze veliko boljso!sam prevec energije kur 

LP,Dani
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
KO RANO RANI RANO DAN ZAJEBE!!!
nvidia korak pred atijem? you must be dreaming
ati izdaja iste kartice? očitno ne spremljate dogajanja in ne poznate kartic v podrobnosti
nvidia bolša od atija? haha... lahko se skrije in to na vsakem testu pogori proti atijevim karticam, ki so tehnološko precej bolj napredne
lastim si radeon 9700 pro. ne samo da nimam problemov ampak mi dela perfektno. bla je kartica leta, v svojem času kraljica. nvidiine kartice, ki so izhajale vzporedno niso mele šans proti njej pa tud nekaj kartic, ki so izšle precej pozneje je premagala za šalo...
po 9700 pro je bla najboljša 9800 pro potem 9800 xt, sedaj pa x800 pro in x800 xt
nvidia nima šans.

ati izdaja iste kartice? očitno ne spremljate dogajanja in ne poznate kartic v podrobnosti
nvidia bolša od atija? haha... lahko se skrije in to na vsakem testu pogori proti atijevim karticam, ki so tehnološko precej bolj napredne
lastim si radeon 9700 pro. ne samo da nimam problemov ampak mi dela perfektno. bla je kartica leta, v svojem času kraljica. nvidiine kartice, ki so izhajale vzporedno niso mele šans proti njej pa tud nekaj kartic, ki so izšle precej pozneje je premagala za šalo...
po 9700 pro je bla najboljša 9800 pro potem 9800 xt, sedaj pa x800 pro in x800 xt
nvidia nima šans.