ej max payne 2 je tudi mene kakšen krat prestrašla, predvsem zaradi tistih njegovih značilnih psihopatskih sanj (ki so pa ble bolj v enki), pa vedno je temačno in dežuje, pol pa ti nevem iz kje uletijo sovražniki....še dobro da maš bullet-time, da se lahko pol vržeš kam in jih postreliš....
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
Po tanovem mi je najbolj strašn špil Resident Evil 4. Ko sm mel pa še PS1 sm mel pa špil Silent Hill na cd-ju. Največja fora! Ko sm ga dal not in zagnal konzolo ni blo nč posebnga. Se odvrti filmček, jaz med tem prižgem Dolby Sorround in nato se zgodi! Baba je tok zavpila, da mi je skor srce v hlsče padl tok sm se ustrašu!
Predstavlite si! Dolby Sorround skor do fula pa baba zavpije ko jesihar!!!?
samo une psiho sanje v enki od max payna, je blo res hudo....prve sanje, ko hodiš po hiši in greš v WC in se začnejo nabijat gor letve, al pa pol ko hodiš po neki sobi in je cela raztegnjena in čuješ samo jok....
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
zame je bla najbolj grozna (od teh k sm jih sprobu) far cry.
ker sm se dejansko vživel v dogajanje pa še grafika in svetlobni efekti so fantastični. počutje kot v kakšnem filmu, k se s puško podaš po uničenem laboratoriju in ne veš od kje ti bo skočila kšna pošast. zakon
Đevad wrote:jst vem da je bla moja sestra že vsa posrana ko je začela igrat pa jo je potem prec minilo!! Drgač je pa tud vietkong dokaj strah vzbujajoča igra
Vietcong da je strašna kaj ti je ....... pa napiše se vietcong in ne vitkong