Prejšnje vprašanje sem že rešil. Zdaj lahko moram igrati brez zvoka. Zdaj pa imam še eno vprašanje: najprej sem ustvaril novo družino, nato sem vpisal kodo za denar in sem se nato preselil v največjo hišo, kupil sem vse stvari ki jih ˝˝simček˝˝ potrebuje. Igro sem shranil in nato sem vsak dan malo šel igrati k tisti družini in še h kateri drugi. Enkrat sem pa tisto družino evict-u. Pol pa strehe sploh ni bilo več in ko si dal miško na tisto hišo sploh nobenih informacij ne pokaže, v hišo se pa lahko vseliš. Enako je pri drugih hišah, vendar tam se v glavnem meniju vidijo strehe, pri veliki pa ne. Ko grem v kakšno drugo hišo in dam tam ˝˝roof˝˝ pa strehe sploh ne pokaže.
Sigurno jih nisem izbrisal, ker v tisti mapi sploh nisem nič bil. Pa še nekaj sem pozabil napisat: za druge hiše kaže informacije, v meniju kaže strehe, ko pa igraš (ko si že v hiši) in daš roof pa jih ne kaže. Največja hiša: ne kaže informacije o njej, v meniju ne kaže strehe, ko igraš in daš roof pa jo tudi ne kaže. Toraj mora biti narobe nekaj druga.
Za domače žvali ne vem kr je velik dodatkov na počitnce pa greš pr THE SIMS ON VACATIONS! Prosim napiš še kej o simsih kr jih ful dobr poznam pa so mi ful ušeč!
Mene tudi nekaj zanima! In sicer doma imam simse house party in pa livin large. Delujeta super in tudi ogromno dodatkov ( omare, obleke, okna...) Zanima me pa tole: Igri imam shranjeni vsako posebej in jo tudi vsako posebej igram torej, če ju dam v isti folder in ali se bodo vsi dodatki združili in ali bo potem teren večji? Imam tudi unlished, vacations in hot date pa nobena ne dela. Ima mogoče kdo iskušnje stem?
Zanima pa me tudi kako na roriginal internet strani od simsov vejo, da imaš ti original cd?
Mam originalno igro hot date. Pol pa ka jo hočem inštalirat mi pa napiše da mam na disku prosto samo 1b V resnici pa imam več kot 4Gb prostora. Kaj naj naredim???????
Last edited by X master on 30 Sep 2003 14:34, edited 1 time in total.
Jest sem se registreru na thesims.com. Potem potegnem cool stuff(za navadne Simse ne za dodatke) dol in jih inštaliram. Ampak teh stvari nikjer ne najdem?!!? . Edolen1, pej ka si umenju fan sites, kjer dobiš stvari zaston, a veš kakšen naslov???????
okej, glede na tvoj prostor na disku, ti ne morem pomagat ker se mi to še ni nikoli zgodilo.
Tiste stvari najdeš v menijih v igri, razporejene glede na ceno, vendar moraš imeti pravi dodatek zanje (če ga zahtevajo na strani) in če že imaš enako stvar, ti bo zbrisalo obstoječo in instalirano.
Glede na strani, pa jih je polno, vendar ne vem kakšne, ki bi imela samo brezplačne stvari. Seznam najdeš na uradni strani The Sims.