Hitman 3 Contracts bo čez poletje zuni
Ti pa si izkusen... hehe Brez zbadanja prosim.upog88 wrote:Ja indijanec se ti vid da si novinec ti sploh ne veš kva je dobr špil. Tale hitman 3 je zakon samo nekatere misije so pa čist mem. Nekateri pravjo da je nč posebnga nekateri pa da je dober. Vak ima svoj okus. Jest priporočam špil ker je res dober.
ne verjamem da bojo naredili še kakšnega Hitmana, ker kot js štekam zgodbo od trojke, Agent 47 v tem delu umre...edino če bojo naredili kašnega naslednika!!!
It´s in the game!!!
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
"Rad bi pozdravil starše, še posebej mamo in očeta" by: Sebastjan Cimerotič
"Sem zelo samokritičen, predvsem do sebe." by: Sebastjan Cimerotič
"Ta večer, ni bil moj dan!" by: Kliton Bozgo
ne verjamem da bojo naredili še kakšnega Hitmana, ker kot js štekam zgodbo od trojke, Agent 47 v tem delu umre...edino če bojo naredili kašnega naslednika!!!
Na zaj si mi pa konec povedal

ja upam te da bojo vsaj to naredl al pa kako podobno ker se mi zdi da ni dosti podobnih iger zuni.
Ain't nuthin' but a gangsta party
HELP-HITMAN-ovci
Imam sam eno vprasanje- a je to pri Hitmanu 3 NORMALNO, da na zacetku sam po tistmu svetlem krogu "hodis", pa lahk sam na mapo gledas? A se je vam tud tisti krog pokazu?
Hvala za info...
Hvala za info...

ja tisto ke je neki belo to ni prva misija ampakje druga če se ne motm. tm se mal sprehodš in pol greš čez ena vrata pol pridš u bolnco sm to je vse skupi kr neki. zakaj men ko naprimer nardim misijo mi neki shran pol pa vn vrže iz igre. pol pa k hočm lodat pa je spet isto. a je to kej v zvezi s crackom ker sm neki menu je pol delal zdej pa spet noče.